Martine McCutcheon az Igazából szerelem dundi asszisztensét játszotta, így az egész világ ismeri. A 38 éves színésznő a depesszió és a folyamatos betegeskedés után már-már lemondott arról, hogy valaha is gyermeke lesz. A minap azonban magazincímlapon jelentette be a világnak: kisbabát vár.

A Hello magazin címlapján pózol Martine McCutcheon színésznő három és fél hónapos terhes és kisfiút hord a szíve alatt. A 38 éves színésznő, aki éveken át küzdött depresszióval és krónikus fáradtság szindrómával, 30 éves férjével, Jay McManus zenésszel Valentin-nap környékére várja a picit. Tisztára olyan, mintha az életet is az Igazából szerelem forgatókönyvírói írták volna!

Forrás: SC/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A színésznő mindig is úgy gondolta, csodálatos lenne, ha a szerencse végre megajándékozná egy babával, de mindig is attól tartott, ez nem következik be. "A harmincas éveim végén járva, betegséggel küzdve arra gondoltam, jobb lenne elfogadni, hogy a gyerek nekünk nem adatik meg, de nagyon szomorú lett volna az életem, ha ez valóban így történik" - mesélte Martine McCutcheon a magazinnak.

Mi az a krónikus fáradtság szindróma?

A krónikus fáradtságban (CSF) szenvedők már akkor is fáradtak, amikor felébrednek reggel, fáradtak minimális munkavégzés, vagy akár egy bevásárlás után is. Ezek a betegek állandóan és minden élethelyzetben fáradtak. Kimerültnek és erőtlennek érzik magukat a munkához, a sporthoz, sőt a szexhez is. Az okok között számtalan dolog szerepel, köztük a gyermekkori trauma, a rosszul diagnosztizált fertőzés vagy a túl sok koffein. A betegségről és a krónikus fáradtság elleni természetes módszerekről ebben a cikkünkben olvashatsz többet.