Russell Jamest valószínűleg nem egy férfi irigyli a világon: a divatfotósként ténykedő férfi olyan szupermodelleket állított kamerája elé és vetkőztetett anyaszült meztelenre, mint Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Adriana Lima vagy Candice Swanepoel – és ez a lista még bőven folytatódhat a leggyönyörűbb lányok neveivel.

Russell James, aki nemrég Angels című albumában foglalta össze érzéki képeit, a The Huffington Post újságírójának árulta el, melyik szépség lepte meg legjobban.

Forrás: Russell James

 „Az egyik legnagyobb átalakulás, amelyet valaha láttam, az Lily Alridge volt. Igazi genetikai csoda, aki abszolút gyönyörű. Megcsinálta a Victoria's Secretet és egyben édesanya is. Amikor pedig jött a lehetőség a fotózásra, rögtön belement, mondván, ő is szexi és ne skatulyázzák őt be. Nagyon meglepett, annyira forrt körülötte a levegő." 

Forrás: Facebook/Russell James

Kendall Jennert is ígéretes modellpalántának látja annak ellenére, hogy még nagyon fiatal: „Úgy próbáltam ábrázolni a könyvben, ahogyan én látom őt: ártatlannak és természetesnek, de nem leplezetlen szexualitással."

Forrás: Facebook/Russell James

Aktfotók készítéséhez nem lehet akárhogyan hozzáfogni. James módszere a következő: „Gyakran valahonnan nagyon közelről kezdem el fotózni, például a szemét vagy az arca egy részét. Azt hiszem, az emberek értékelik ezt, mert tudják, hogy engem a szépségük érdekel." Szakmai sikerei ellenére Jamesnek még vannak tervei: elmondása szerint szívesen fotózná Beyoncét és Jennifer Lawrence-t is.

Őrült divatfotósok még őrültebb képei
Guy Bourdin, Olivierio Toscani és Terry Richardson - hogy mi a közös bennük? Mindhárman őrültek, divatfotóikkal pedig a tűréshatárokat feszegetik. Még több infóért kattints IDE a Life.hu cikkéhez.