Néhány héttel szülés után máris bombaformában van Mila Kunis

babahordozó lesifotós Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis Wyatt Isabelle Kutcher lány szülés karcsúság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya október elején született meg, a színésznő azonban a képek tanúsága szerint ismét olyan karcsú, mint lánykorában.

Alig néhány hete adott életet első gyermekének Mila Kunis, a gyönyörű színésznőn már nyoma sincs a terhesség alatt felszedett pluszkilóknak.

Forrás: Northfoto

Ashton Kutchert és menyasszonyát a minap kapták lencsevégre, amint közös gyermekükkel, Wyattel a babahordozóban egy baráti találkozóra igyekeztek. A képek tanúsága szerint Mila remek formában van, Ashton pedig – aki éppen a babahordozót cipelte lelkesen – valószínűleg igyekszik levenni minél több terhet az újdonsült anyukáról.

Kedvenc őszi sztárbabáink:

Igazi bababummal indult az ősz: szeptemberben nem csupán a Clinton-lány kislánya született meg, hanem az oly régóta várt (és legalább ennyire rejtegetett) Ryan Gosling-Eva Mendes páros kisbabája is. Itthon Mádai Vivien műsorvezető adott életet kisfiának, Zénónak, Szöllősi Györgyi pedig kislányának, Kamillának. De világra jött Fésűs Nelly, Béres Alexandraés Hujber Feriék gyermeke is.
Ashton Kutcher és Mila Kunis megmutatta kislányát – Nem erre számítottunkhttp://www.life.hu/csalad/20141003-ashton-kutcher-es-mila-kunis-megmutatta-kislanyat-es-elarulta-a-nevet-is.htmlNagyjából egy hét után az újdonsült szülőpáros végre közzétette a már nagyon várt elsőszülött gyermekük fotóját. Is. De melyikük lehet Wyatt Isabelle Kutcher?Család--Mila Kunis: „Soha nem akartam megházasodni"http://www.life.hu/csalad/20140708-mila-kunis-soha-nem-akart-meghazasodni.htmlA színésznő a W magazin hasábjain vallott „élete szerelméről" és a közelgő esküvőről.CsaládOrigoAz utcán vigasztalta pityergő párját Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/intim/20140808-ashton-kutcher-vigasztalta-az-utcan-siro-mila-kunist.htmlElolvadtunk azon, hogyan ölelgeti leendő gyermeke pityergő anyukáját a színész.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.