Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőt

Forrás: Northfoto -
fashion week terhesség Katalin hercegnő dress code merészség stylist öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?

Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy mennyire dögös lett mostanában Katalin hercegnő? Nem alaptalanok a találgatások, valóban változott valami Vilmos herceg nejének háza – pontosabban gardróbja – táján.

Forrás: Northfoto

A második gyermekével várandós Katalin mellé új stylist került: a 27 éves Natasha Archer korábban a hercegnő személyi asszisztenseként ténykedett a királyi család körül. Tash – ahogy a brit udvarban becézik – a tervek szerint egy sokkal divatosabb és frissebb irányba tereli Katalint, aki állítólag épp azon aggódik, hogy sokkal idősebbnek néz ki a koránál.

Így lett stílushercegnő Katalinból

Bár ma nem telik el nap úgy, hogy valamelyik lap ne zengene ódákat a világ egyik legjobban öltözött nőjének kifinomult és elegáns megjelenéséről, nem volt ez mindig így: az egykori Kate Middleton nehezen talált rá a stílusára, ám kis rásegítéssel úgy tűnik, sikerült neki. Katalin hercegnő stílusevolúciójáról szóló divatösszeállításunkat ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.