A hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?

Ugye nem csak nekünk tűnt fel, hogy mennyire dögös lett mostanában Katalin hercegnő? Nem alaptalanok a találgatások, valóban változott valami Vilmos herceg nejének háza – pontosabban gardróbja – táján.

Forrás: Northfoto

A második gyermekével várandós Katalin mellé új stylist került: a 27 éves Natasha Archer korábban a hercegnő személyi asszisztenseként ténykedett a királyi család körül. Tash – ahogy a brit udvarban becézik – a tervek szerint egy sokkal divatosabb és frissebb irányba tereli Katalint, aki állítólag épp azon aggódik, hogy sokkal idősebbnek néz ki a koránál.

Így lett stílushercegnő Katalinból
Bár ma nem telik el nap úgy, hogy valamelyik lap ne zengene ódákat a világ egyik legjobban öltözött nőjének kifinomult és elegáns megjelenéséről, nem volt ez mindig így: az egykori Kate Middleton nehezen talált rá a stílusára, ám kis rásegítéssel úgy tűnik, sikerült neki. Katalin hercegnő stílusevolúciójáról szóló divatösszeállításunkat ide kattintva olvashatod.