Végre megmutatta sosem látott gyermekeit Julia Roberts

lesifotós Vacsora Julia Roberts Danny Moder család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő családjával vacsorázott, így kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós – és így láthatjuk végre mind a három gyermekét.

Julia Robertsre nem jellemző, hogy gyakran lehet együtt látni családjával: a színésznő valószínűleg minden követ megmozgat, hogy megkímélje három gyermekét a rivaldafénytől.

Forrás: Northfoto

Éppen ezért megy ritkaságszámba, hogy az öttagú família minden tagját egy időben, egy helyen kaphassák lencsevégre a lesifotósok.

Forrás: Northfoto

A 47 éves sztár férjével, Danny Moderrel és három gyermekükkel, az ikerpár Phinneausszal és Hazellel, illetve a 7 éves Henryvel távozott egy együtt elköltött vacsoráról.

5 kedvenc idézetünk Julia Robertstől

Irigyeltük ruhatárát, vele együtt sírtunk, nevettünk és izgultunk - a színésznő nemrég ünnepelt születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmes idézeteit. Kattints ide értük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.