Jennifer Lawrence világsztár Rihanna kínos pillanat villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlhat el év anélkül, hogy kedvenc sztárjaink véletlenül, vagy néha szándékosan egy kicsit többet mutatnának magukból a vörös szőnyegen. Hol egy kivillanó fehérneművel, hol egy erőteljes mellbedobással örvendeztetik meg a közönséget, és olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak rossz méretű ruhát választanak. Lássuk 2014 legmerészebb villantásait! 

Kristen Bell

Alaposan szemügyre vehette mindenki Kristen Bell fehérneműjét a Veronica Mars című új filmje premierjén. A veszélyesen szabott ruha alól egy rossz mozdulatnak köszönhetően villant ki a sztár bugyija. Annak azonban örültünk, hogy Kristen jól tudja, világos ruha alá testszínű fehérneműt illik felvenni. A legkínosabb pillanatot itt meglesheted.

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A gyakran viccesen ügyetlenkedő Jennifer Lawrence az Éhezők viadalának premierjén nem vette számításba, hogy bizony a mély dekoltázsnak vannak veszélyei. Főleg, ha nincs melltartó az ember lányán. Bár a feltört telefonjáról kiszivárogtatott pucér fotóit már láthatta az egész világ, véletlenül újra megmutatta kebleit egy paparazzófotón.

Forrás: Northfoto

Jennifer Aniston

Hoppá, ő is tud ilyet! A Torontói Filmfesztiválon tette közszemlére mellbimbóit Jennifer Aniston. A színésznő legújabb filmje, a Cake premierjére választotta a sokat mutató fekete ruhát, talán azt gondolta, a sötét szín miatt nem lesz feltűnő, hogy nem visel alatta melltartót.

Forrás: Northfoto

Kristen Stewart

A Hollywood Film Awardson leshetett be a közönség Kristen Stewart pólója alá. Az Alkonyat sztárjának beszéde közben csúszott le a lyukacsos felsője alá felvett fehér topja. A fotósok kapva kaptak az alkalmon, és megörökítették a ruhabakit.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Jena Malone

A színésznő nem volt elég óvatos magasan sliccelt ruhájában az Éhezők viadala londoni premierjén. Néhány másodpercre minden jelenlévő megcsodálhatta a színésznő bugyiját, a fotósok természetesen ismét elég gyorsak voltak, aminek az eredményét itt megnézheted.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Rita Ora

A művésznő is aktívkodott 2014-ben, a legtöbb gálára igyekezett olyan ruhát választani, amiben mindenki megcsodálhatja remek alakját. Az idei MET-gálára talán túlságosan rákészült: csetlett-botlott az estélyiében, egy óvatlan pillanatban pedig az alsóneműje is kivillant. Ám Rita még ennél is kínosabb helyzetbe került, amikor a fotósok előtt a popsiján repedt szét egy nadrág - az erről készült képeket itt meglesheted.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Rihanna

Bár néhány hete a British Fashion Awardsra is egy igen merész szettet választott az énekesnő, az év legütősebb ruháját mégis a Fashion Icon Award vörös szőnyegén viselte még nyáron. Az Adam Selman tervezte darabban minden látszott, aminek látszania kellett: mi itt már megmutattuk, hogyan is nézett ki minden oldalról ez a csodaruha.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Bleona

Ha pedig már az áttetsző ruháknál tartunk, megmutatjuk még a tévésztár kreációját, amit az idei American Music Awardson viselt. Míg Rihanna szexi volt áttetszőben, Bleonának sikerült a lehető legközönségesebben felöltöznie a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Ayem Nour

Idén Cannes-ban egyértelműen a francia valóságshow-sztár villantott a legnagyobbat: a kocsiból kiszállva mutatott meg mindent a nagyérdeműnek.

Forrás: AFP/Loic Venance

Alessandra Ambrosio

Végezetül íme egy szolid, de szexi villantás: a kétgyermekes Victoria's Secret modellnek mindig sikerül ízléshatáron belül maradnia. Bravo, Alessandra!

Forrás: AFP/Thos Robinson

+1

Beyoncé

A díva a Global Citizen Fesztiválon villantott hatalmasat a színpadon, egy heves táncmozdulat közben. A világon férfiak ezrei örülhettek ennek a pillanatnak, bár Jay-Z valószínűleg nem repesett az örömtől...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.