Nem múlhat el év anélkül, hogy kedvenc sztárjaink véletlenül, vagy néha szándékosan egy kicsit többet mutatnának magukból a vörös szőnyegen. Hol egy kivillanó fehérneművel, hol egy erőteljes mellbedobással örvendeztetik meg a közönséget, és olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak rossz méretű ruhát választanak. Lássuk 2014 legmerészebb villantásait! 

Kristen Bell

Alaposan szemügyre vehette mindenki Kristen Bell fehérneműjét a Veronica Mars című új filmje premierjén. A veszélyesen szabott ruha alól egy rossz mozdulatnak köszönhetően villant ki a sztár bugyija. Annak azonban örültünk, hogy Kristen jól tudja, világos ruha alá testszínű fehérneműt illik felvenni. A legkínosabb pillanatot itt meglesheted. 

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A gyakran viccesen ügyetlenkedő Jennifer Lawrence az Éhezők viadalának premierjén nem vette számításba, hogy bizony a mély dekoltázsnak vannak veszélyei. Főleg, ha nincs melltartó az ember lányán. Bár a feltört telefonjáról kiszivárogtatott pucér fotóit már láthatta az egész világ, véletlenül újra megmutatta kebleit egy paparazzófotón.

Forrás: Northfoto

Jennifer Aniston

Hoppá, ő is tud ilyet! A Torontói Filmfesztiválon tette közszemlére mellbimbóit Jennifer Aniston. A színésznő legújabb filmje, a Cake premierjére választotta a sokat mutató fekete ruhát, talán azt gondolta, a sötét szín miatt nem lesz feltűnő, hogy nem visel alatta melltartót.

Forrás: Northfoto

Kristen Stewart

A Hollywood Film Awardson leshetett be a közönség Kristen Stewart pólója alá. Az Alkonyat sztárjának beszéde közben csúszott le a lyukacsos felsője alá felvett fehér topja. A fotósok kapva kaptak az alkalmon, és megörökítették a ruhabakit.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Jena Malone

A színésznő nem volt elég óvatos magasan sliccelt ruhájában az Éhezők viadala londoni premierjén. Néhány másodpercre minden jelenlévő megcsodálhatta a színésznő bugyiját, a fotósok természetesen ismét elég gyorsak voltak, aminek az eredményét itt megnézheted.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Rita Ora

A művésznő is aktívkodott 2014-ben, a legtöbb gálára igyekezett olyan ruhát választani, amiben mindenki megcsodálhatja remek alakját. Az idei MET-gálára talán túlságosan rákészült: csetlett-botlott az estélyiében, egy óvatlan pillanatban pedig az alsóneműje is kivillant. Ám Rita még ennél is kínosabb helyzetbe került, amikor a fotósok előtt a popsiján repedt szét egy nadrág - az erről készült képeket itt meglesheted. 

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Rihanna

Bár néhány hete a British Fashion Awardsra is egy igen merész szettet választott az énekesnő, az év legütősebb ruháját mégis a Fashion Icon Award vörös szőnyegén viselte még nyáron. Az Adam Selman tervezte darabban minden látszott, aminek látszania kellett: mi itt már megmutattuk, hogyan is nézett ki minden oldalról ez a csodaruha.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Bleona

Ha pedig már az áttetsző ruháknál tartunk, megmutatjuk még a tévésztár kreációját, amit az idei American Music Awardson viselt. Míg Rihanna szexi volt áttetszőben, Bleonának sikerült a lehető legközönségesebben felöltöznie a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Ayem Nour

Idén Cannes-ban egyértelműen a francia valóságshow-sztár villantott a legnagyobbat: a kocsiból kiszállva mutatott meg mindent a nagyérdeműnek.

Forrás: AFP/Loic Venance

Alessandra Ambrosio

Végezetül íme egy szolid, de szexi villantás: a kétgyermekes Victoria's Secret modellnek mindig sikerül ízléshatáron belül maradnia. Bravo, Alessandra!

Forrás: AFP/Thos Robinson

+1

Beyoncé

A díva a Global Citizen Fesztiválon villantott hatalmasat a színpadon, egy heves táncmozdulat közben. A világon férfiak ezrei örülhettek ennek a pillanatnak, bár Jay-Z valószínűleg nem repesett az örömtől...