Justin Bieber felsőtestét taperolja a félmeztelen Lara Stone

Forrás: Calvin Klein -
fashion week modell kampány Lara Stone Justin Bieber Calvin Klein félmeztelen David Walliams énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a Calvin Kleinnek, egy kampányban szerepel a szépséges modell és a botrányos popsztár – méghozzá alig-ruhában. Na de mit szól ehhez Lara Stone kedves férjura, David Walliams?

Bár első blikkre furcsálltuk Calvin Klein legújabb arcainak párosítását, meg kell hagyni, ügyesen csinálták.

Forrás: Calvin Klein

Justin Biebernek elég csak néznie, máris a lába előtt hever a világ összes tinilánya, míg a különleges szépségű Lara Stone karcsú, mégis formás idomai valószínűleg egyetlen szemet sem fognak szárazon hagyni.

A 20 éves popénekes, akinek többet hallani botrányairól, mint zenéjéről, illetve a holland modell, akinek kisfia, Alfred, tavaly született meg férjétől, David Walliamstől, félmeztelenül ölelgetik egymást az amerikai divattervező legújabb kampányában. Azért kíváncsiak lennénk, mit szólt a képekhez Lara férje...

Pizzafutárból divatmodell lett Sean Penn lánya, Dylanhttp://www.life.hu/trend/20150106-dylan-penn-sean-penn-lanya-az-ermanno-scervino-divatkampanyaban-modell.htmlItt az ideje megjegyezni Dylan Penn nevét, akit ettől kezdve valószínűleg egyre többször láthatunk megfordulni a legnagyobb divatkampányokban.TrendOrigoEgyre menőbb modell Val Kilmer fiahttp://www.life.hu/trend/20141116-a-saint-laurent-nek-allt-modellt-val-kilmer-fia-jack-kilmer.htmlBár színészként mindeddig nem sikerült komoly szerephez jutnia, modellként egyre keresettebb Val Kilmer fia, Jack. Trend--Sissivé változott Cara Delevingne szupermodell - Pharrell Williams pedig a császárhttp://www.life.hu/trend/20141125-sissi-lett-cara-delevingne-szupermodell-pharell-williams-lett-ferenc-jozsef-a-chanel-uj.htmlMilyen lenne Erzsébet királyné vastag szemöldökkel, hatalmas szemekkel és pisze orral? Cara Delevingne megmutatja. A szupermodell Karl Lagerfeld kedvéért változott át a világ legikonikusabb uralkodónéjává, aki megszállottan imádta a divatot, a szépséget és a testkultusz első alakja volt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.