Megvádolták Justin Biebert

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu -
vád kokain rendőrség Justin Bieber testi sértés bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár szerda este jelent meg a torontói rendőrségen egy decemberi testi sértési ügy miatt.

Ismét összeütközésbe került a törvénnyel Justin Bieber. A 19 éves világsztár fotósok és rajongók tömegén vágta át magát testőrei és rendőrök kíséretében. A vádaknak egy limuzinsofőrt ért decemberi támadáshoz van közük. Biebert hivatalosan is megvádolták, miután a rendőrségi vizsgálat szerint többször is fejbe vágta a sofőrt – írja az MTI.

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu

Az énekesnek március 10-én kell bíróság elé állnia Torontóban. A tinisztár közben ártatlannak vallotta magát egy másik eljárásban, amely Floridában folyik ellene. Ott azzal vádolják, hogy érvényes jogosítvány nélkül, a megengedett sebesség csaknem kétszeresével száguldozott, majd amikor megállították, ellenállt a hatósági intézkedésnek. Legutóbb pedig kokaint találtak Los Angeleshez közeli házában.

Los Angelesben vandalizmus miatt akadt dolga a rendőrséggel, ugyanis tojással dobálta meg szomszédja házát. Egyelőre nem dőlt el, hogy vádat emelnek-e ellene. Tavaly összeütközésbe került egy lesifotóssal, aki tettlegesség miatt beperelte őt. A botrányok beárnyékolják az énekes legutóbbi albumának megjelenését. A korong iránti érdeklődés jócskán elmarad az előző, többszörös platinalemezekétől, amelyek 2009 óta láttak napvilágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.