Mindent a családért! Kőkemény celebanyukák

szülő Ashlee Simpson Courteney Cox Angelina Jolie Britney Spears Will Smith celeb Jessica Alba Pink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.

Britney Spears

Britney 16 éves volt, amikor betört a zeneiparba, teljesen felkavarva a popzene világát. A hangja, a táncmozdulatai, a külseje és kedves természete több ezer rajongót vonzott magával világszerte. Kevin Federline-től két fiúgyermeke született: Sean Preston 2006-ban illetve Jaden James 2007-ben látta meg a napvilágot. Bár a házasságuk nem volt túl hosszú életű, Britney jó kapcsolatot ápol fiaival. A szexi énekesnő sok nehézségen ment keresztül gyermekei születése után. A hírnév, valamint családi és párkapcsolati problémái miatt folyamatosan nyomás alatt állt, bár visszatérésével az egész világot meglepte. Fantasztikusan fest, a hangja csodálatos, ezek szerint sikerült legyőznie saját démonait és megtanulnia, hogyan küzdjön meg a problémáival úgy, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából és még ennél is sokkal közelebb kerüljön gyermekeihez. Egy zavarodott, fiatal anyukából sikeres és menő édesanya lett.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Ashlee Simpson

Jessica Simpson húgaként nem lehetett tudni, Ashlee-nek mi jut majd a sikerből, de egészen sajátos stílusának és 2004-ben megjelent Autobiography című albumának köszönhetően sikerült betörnie a zene világába. Zenei karrierje mellett évekig foglalkozott színészettel, szerepelt A hetedik mennyország című televíziós sorozatban és a Chicago című filmben is. Ezután Pete Wentzcel kötött házasságot és 2008-ban életet adott Bronx nevű fiuknak. Ashlee egyike azon hollywoodi sztároknak, akik meg tudtak állni a saját lábukon. Hű maradt önmagához és bebizonyította, hogy nincs szüksége nővére hírnevére ahhoz, hogy sikeres legyen. Nem sokat lehet róla hallani az utóbbi időben, de egy biztos: Ashlee stílusos és igen sikeres édesanyává vált az évek alatt.

Forrás: Facebook/Ashlee Simpson

Courteney Cox

Courteney a színészvilág jeles alakjának számít 1990 óta, köszönhetően a Jóbarátok című sorozatban játszott szerepének. Férjétől, David Arquette-től 2004-ben megszületett Coco nevű kislánya. Bár romantikus kapcsolata Daviddel véget ért, azóta is baráti viszonyt ápol vele, hogy megmutassa kislányának: a sok változás ellenére így is képes tiszteletben tartani és közeli barátként kezelni volt férjét. Erős és független nő, aki azt mutatja lányának, hogy nem a párkapcsolatairól kell megítélni az embert, hanem meg kell tanulni, hogyan álljunk meg a saját lábunkon.

Forrás: Twitter/Courtney Cox

Sophia Vergara

Sophia Vergara, a szellemes, gyönyörű és sikeres anya a Modern család című sorozat sztárja. Mióta színészettel, televíziózással és modellkedéssel foglalkozik, a világ szinte a lábai előtt hever. 1992-ben született meg Manolo nevű fia, amikor Sophia még csak 20 éves volt, ám fiatal kora ellenére a gyereknevelés mellett sikerült elérnie leghőbb vágyait. Sofia azt tanítja fiának, hogy az optimizmus és az elővigyázatosság a legfontosabb a sikeres élethez.

A jobb oldalon Sophia a még csecsemő Manoloval, bal oldalon pedig a már szinte felnőtt fiával Forrás: Instagram/Sophia Vergara, Manolo Vergara

Jessica Alba

Jessicát számos filmből ismerhetjük, például a Sin Cityből vagy éppen a Fantasztikus négyesből. Nem csoda, hogy Hollywood azonnal belehabarodott a megjelenésébe. Férjétől, Cash Warrentől két lánya született, Honor és Haven. A színészkedés mellett úgy döntött, hogy létrehoz egy céget saját gyermekei számára, amit a The Honest Companynek nevezett el. A cég jó minőségű gyerekfelszereléseket, pelenkákat és etetéshez szükséges eszközöket forgalmaz. Jessica ezzel azt szeretné tanítani lányainak, hogy ha segítünk másoknak, az a saját életünk minőségét is javítja.

Jessica úton kislányával, Honorral Forrás: Instagram/Jessica Alba

Pink

Pink a '90-es évek vége óta a popzene jeles alakja, aki mindig is magát adta, a zenei stílusát, öltözködését és viselkedését illetően. 2011-ben született meg közös lánya Carey Harttal, akit Willow-nak neveztek el és elég hamar sikerült megtalálnia az egyensúlyt zenei karrierje és szülői teendői között. Pink sosem fél önmaga lenni és nem engedi a társadalomnak, hogy az megmondja neki, ki is ő vagy kinek kéne lennie. Emellett pedig fontosnak tartja, hogy jó kapcsolatot ápoljon gyermekével.

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie

Angelina több mint 20 éve tartó színészi karrierrel büszkélkedhet, az Európai Unió jószolgálati nagykövete és 6 gyermek anyja. Mikor egymásra találtak Brad Pitt-tel, nem mehettek sehová anélkül, hogy a média ne a kapcsolatukon csámcsogott volna, de úgy tűnik, kiállták az idő próbáját. Angelina elkötelezett nő, aki az emberi jogok békés igazságosztója. Gyermekeinek azt tanítja, hogy minden ember megérdemli a tiszteletet és az egyenlőséget.

Forrás: Hello Magazine

Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége színészettel is foglalkozott, emellett pedig volt egy metálegyüttese, ami a Wicked Wisdom nevet viselte, ráadásul üzletasszonyként is remekelt. Sikeres karrierjén kívül Jadánek és férjének két gyermeke született: Willow és Jaden. Gyermekeik szüleik nyomába léptek: Jaden színészettel és Willow énekléssel szeretne foglalkozni. Jada erős akaratú, független és mindig arra bátorítja gyermekeit, hogy legyenek önmaguk. Mikor Willow a drasztikus hajvágás mellett döntött, édesanyja szembeszállt azokkal, akik nem tartották túl nőeisnek az új frizurát, ez pedig csak azt támasztja alá, hogy az anyai szeretet mindennél erősebb.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.