A Miss World Hungary 2014 győztese világító arcmaszkot kapott, minderre egy szépészeti beavatkozás miatt volt szükség.

Kulcsár Edina szépségkirálynő, a Miss World világverseny győztesének első udvarhölgye szépészeti beavatkozások nélkül is gyönyörű. A sok smink azonban az ő bőrét is megviseli, ezért időnként szükség van arra, hogy egy profi kozmetikus kezelésbe vegye.

Forrás: Facebook/Edina Kulcsár

„Edina most egy tű nélküli mezoterápiás kezelésen vett részt. A maszk, amiről a fotó készült, egy szín- és hőterápiás kombináció. A kezelés első lépéseként vizes csiszolással lecsiszoltuk a bőrt és kitisztítottuk a pórusokat, majd a maszkkal ápoló hatóanyagot vittünk be a bőrbe, ezzel Edina arcbőrét feszesebbé tettük és regeneráltuk" – magyarázta Bárányos Zsuzsa kozmetikus.

Edina odavan ezért a kezelésért, és állítja, aki rendszeresen aláveti magát elektromos arckezeléseknek, annak nem kell később plasztikai orvoshoz fordulnia. „Kellemes kezelés volt, igazi kikapcsolódás, amikor a maszk az arcomra került. Szeretném, ha sokan megismernék ezeket a kezeléseket, mert ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, mint egy plasztikai műtét!" - mondta el a Life.hu-nak a szépségkirálynő. 

A tűszúrásos verzió sem rossz
A Life.hu cikkéből megtudhatod , milyen a mezoterápiás eljárás, amikor tűvel juttatják a hatóanyagokat a bőrbe. A modern gyógyszereknek köszönhetően plasztikai sebészeti eredmények érhetők el, ha injekcióval, célzottan a megfelelő területre juttatják a szépészeti hatóanyagot. Ez a mezoterápia lényege, vagyis a tűszúrásos kezelések mellett nem kell műtőasztalra feküdni.