Tönkreteszi a szőkítés Kim Kardashian haját?

frizura Kim Kardashian szőkítés popsi haj károsító töredezettség fenék hajszín Párizsi Divathét festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét alatt háromszor festetett hajat a dús idomokkal megáldott valóságshow-sztár, akinek frizurája egyre ziláltabb hatást kelt a róla készült friss fotókon.

Amióta egyik napról a másikra platinaszőkére váltott Kim Kardashian, a valóságshow-sztár többször kerül címlapra újdonsült frizurája, mint hatalmas hátsója miatt. (Pedig, mint jól tudjuk, volt idő, amikor szinte minden napra jutott egy popóhír a fenékkirálynőről - az emlékeket ITT idéznénk fel.)

Forrás: Northfoto

Sajnos a képek tanúsága szerint igaza lehet a valóságshow-sztárnak, aki a minap a malibui tengerparton múlatta az időt kis családjával: korábban hosszú, egészséges tincsei most fénytelennek, töredezettnek és ziláltnak hatnak.

Forrás: Northfoto
Saját haját tépte ki alvás közben egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20150323-pszichologiai-zavar-miatt-sajat-hajat-tepte-ki-ejszaka-egy-no.htmlEgy 19 éves ausztrál lány, Tiarne Menzies egyetlen éjszaka alatt szinte az összes haját kitépte egy pszichológiai betegség miatt. Ráadásul úgy, hogy nem is volt ennek tudatában. Dr. Life--Kiszőkítette haját James Francohttp://www.life.hu/trend/20140812-james-franco-kiszokitette-hajat.htmlEz ám a váltás: szemébe lógó, világos tincsekkel pózol a 36 éves színész.Trend--Hoppá! Szőke, göndör hajú srác volt Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-kocsis-tibor-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-szoke-gondor-haju-kissrac-volt.htmlGyermekkori képet húzott elő a tarsolyából Kocsis Tibó. Elnézve a fotót, azon gondolkoztunk, vajon hová tűntek az X-Faktor győztesének szőke fürtjei az évek alatt? TV + Bulvár--Extrém hajszínre váltott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/trend/20150323-varkonyi-andi-a-tv2-hiradosa-extrem-hajszinre-valtott-narancssarga-lett-es-hosszu-a-haja.htmlA TV2 visszafogott híradósa radikálisan megváltoztatta frizurája színét és hosszát.Trend--Jessica Alba új hajjal állt a vörös szőnyegre - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150320-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-amanda-seyfried-jessica-alba-rihanna-rita-ora-suki-waterhouse.htmlÚgy látszik, pihennek a sztárok öltözködés-ügyileg. Kevesen mutattak igazán jó szetteket a héten, de mint tudjuk, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. A Life.hu heti stílusmustrájában összeszedtük a legjobbakat. TrendAFPAdásban zuhant össze és fakadt sírva a kőkemény Kanye Westhttp://www.life.hu/news/20150228-kanye-west-kim-kardashian-ferje-egy-radiodasban-zuhant-ossze-es-fakadt-sirva.htmlFurcsa hetet zárt a West-Kardashian család. Míg Kim talált egy olyan testrészt a testén, amit 2015-ben még nem villantott ki, addik Kanye élő adásban fakadt sírva.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.