Tyra Banks nagy lépésre szánta el magát: rövid hajat vágatott. A modell jó döntést hozott, hiszen hihetetlenül jól áll neki az új frizura.

Tyra Banks, saját bevallása szerint, régóta kacérkodott a gondolattal, hogy levágatja a hosszú haját. „Hosszú aranyló hajam volt, mindenki erről ismert engem - így nem mertem megválni tőle. De mostanában a nagy márkák is változtatnak: sokan már nem a klasszikus, hosszú hajú modelleket keresik. Ez volt az utolsó lökés, hogy meghozzam a nagy elhatározást! Eljött az én időm!" – nyilatkozta lelkesen Tyra Banks, aki néha smink nélkül fotózkodik.

Forrás: Instagram/ Tyra Banks

Mióta megvált hosszú tincseitől, rengeteg gyönyörű fotót posztolt magáról a modell, úgy látszik, ő maga is elégedett az eredménnyel. A híresség egyébként azt is elmesélte a People magazinnak, hogy anyukája már régóta bíztatta őt arra, hogy vágassa le a haját. Instagram oldalán az egyik rövid hajjal pózoló képe alá ezt írta a modell: „Anya, végre megtettem!"

Forrás: Instagram/ Tyra Banks
Megválik hosszú tincseitől Ördög Nóra
Ördög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.