George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatott

Forrás: Northfoto -
Money Monster robbanószerkezet George Clooney New York együttlét Columbia Egyetem Amal Clooney cocker spániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet?

A híres házaspár mostanában New Yorkban tartózkodik. A gyönyörű Amal Clooney ugyanis a Columbia Egyetemen tart órákat a jövő emberi jogi ügyvédeinek, a színész pedig legújabb filmjét, a Money Monstert forgatja, amelyben lesz egy-két izgalmas jelenet. Azért reméljük, nem fogják felrobbantani Clooney-t!

A stílusikon Amal Clooney a forgatás egyik szünetében látogatta meg a férjét, és egy rövid sétát is tettek. Úgy látszik, mindketten annyira elfoglaltak, hogy minden pillanatot kihasználnak az együttlétre. A színész 2010-ben örökbe fogadott cocker spániel kutyusa, Einstein is velük volt.

Szerintünk a fotón igazi családnak néznek ki!

Forrás: Northfoto
Íme Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról http://www.life.hu/csalad/20150414-blake-lively-szineszno-az-allure-magazinnak-nyilatkozott-az-anyasagrol.html A 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, melyből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott kislánya születése óta. Család -- Mi az internet legnagyobb titka? Most megtudhatod! http://www.life.hu/csalad/20150413-a-kisdumasok-beszelnek-az-internet-es-a-szamitogep-mukodeserol.html Mi az az internet? Mit szoktunk nézni az interneten? Mennyi ideig ülhetünk a számítógépnél? És hogy hogyan is működik a számítógép? A Kisdumások mindenre tudják a választ. Család Thinkstock Az örökbefogadást fontolgatja Simon Cowell http://www.life.hu/csalad/20150413-simon-cowell-televizios-producer-es-baratnoje-lauren-silverman-az-orokbefogadast-fontolgatjak.html A híres televíziós producernek 2014-ben Valentin napon született meg a kisfia, Eric. Mostanában pedig sokszor nyilatkozik arról, hogy barátnőjével testvért szeretnének a fiúknak, ráadásul az örökbefogadást is fontolóra vették. Család -- Újabb őrület! Egyre több babát neveznek el a Trónok harca karakterei után http://www.life.hu/csalad/20150413-egyre-tobb-amerikai-kisbabat-neveznek-el-a-tronok-harca-sorozat-karakterei-utan.html Arya, Tyrion és Khaleesi – a The Huffington Post írása szerint ezek a keresztnevek törtek a legnépszerűbb amerikai keresztnevek listájának élére az HBO nagysikerű sorozatának indulása után. Család Origo Szívszorító! Haldokló kisfiuk kérésére, a kórházi ágy mellett házasodott össze a pár http://www.life.hu/csalad/20150412-haldoklo-kisfiuk-keresere-a-korhazi-agy-mellett-hazasodott-ossze-a-par.html Amikor a 21 éves Jemma és 28 éves párja, Craig megtudta, hogy haldokló gyermekük egyetlen kívánsága az, hogy végre összeházasodjanak, egy percig sem halogatták tovább a dolgot. Történelmet írjtak: ők lettek ugyanis az első olyan házaspár, akiket a Canterbury érsek külön engedélyével adtak össze a kórházban. Jemma and Craig Edwards Forrás: Northfoto middle Család Northfoto Újabb várandósfotót posztolt Nádai Anikó http://www.life.hu/csalad/20150412-ujabb-varandosfotot-posztolt-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje.html Az Éjjel-Nappal Budapest volt szereplője örömmel osztja meg rajongóval boldogságának dokumentumait. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.