Buja hullámokra váltott Tolvai Reni

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
frizura diéta göndör haj TV2 Megasztár Tolvai Reni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő új frizurát villantott közösségi oldalán – a rajongók legnagyobb örömére.

Tolvai Reni énekesnő legújabb albuma kedvéért szigorú edzésbe és diétába fogott. Az eredmény: szexi és kifogástalan külső, amit most egy cseppet megváltoztatott. A tavaszt és a jó időt ugyanis buja fürtökkel köszöntötte. Az eredmény magáért beszél:

Forrás: Facebook/Tolvai Reni
Bálint Antónia megtréfálta rajongóit http://www.life.hu/trend/20150415-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-felvallalta-onvalojat-es-smink-nelkuli-fotot-posztolt.html Alaposan megviccelte rajongóit az egykori szépségkirálynő tegnap közösségi oldalán. Trend Origo Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól! http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.html Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutását követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült. Trend -- Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantott http://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.html Dakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég! Trend -- Alig lehet ráismerni! Dögös frizurát mutatott Keleti Györgyi http://www.life.hu/trend/20150416-keleti-gyorgyi-barna-haju-kepet-osztott-meg-magarol-kozossegi-oldalan.html Az egykori modell közösségi oldalán pózol a kamerának barna hajjal. Vajon egy régi képpel nosztalgiázik, vagy esetleg visszatérne egykori hajszínéhez? Trend -- Dobó Kata nem hajlandó megválni vörös fürtjeitől http://www.life.hu/trend/20150415-dobo-kata-szineszno-meselt-hajfestesrol-hajapolasrol.html Kata egyik védjegye kétségkívül a vörös haja, kedvenc fodrásza azonban jó ideje megpróbálja rávenni arra, változtasson egy kicsit a külsején. Ő azonban hajthatatlan – el is árulta, miért. Trend Fotó: Zsigmond László/Life.hu Álomszínű ajkak, kínos sminkbakik - szépségmustra az MTV Movie Awards díjátadón http://www.life.hu/trend/20150413-alomszinu-ajkak-kinos-sminkbakik-szepsegmustra-az-mtv-movie-awards-dijatadon.html Idén a korábbiaknál sokkal több világsztár választott ízlésesen ruhát az MTV Movie Awards vörös szőnyegére, de lássuk, mi a helyzet a sminkekkel és a frizurákkal. Larion Oscar sminkmester kedvencei következnek, és elárulja azt is, szerinte kinek kellett volna másként nekiindulnia az estének. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.