Ki ez a különleges fiú Sandra Bullock életében?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
meglepetés aranyos Jesse James Sandra Bullock Ellen DeGeneres kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek azóta nem volt komoly kapcsolata, mióta 2010-ben elvált férjétől, Jesse Jamestől. Most azonban lelkesen nyilatkozott egy fiúról, akit egyenesen imád.

Természetesen Sandra Bullock adoptált kisfiáról, Louisról van szó. A színésznő Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt arról, hogy mennyire jólelkű a kisfia, és milyen aranyos meglepetéssel készült neki anyák napjára.

Sandra Bullock és kisfia, Louis Forrás: Northfoto

„Nagyon érzékeny lelkű fiú” – mesélte róla az anyukája. „Anyák napjára előadott egy dalt. Azt modta, hogy ő írta, de igazából csak átírt egy számot, amit nem volt szívem megmondani neki. De annyira édes volt, hogy teljesen elolvadtam tőle.”

Sandra Bullock a világ legszebb nője

Az amerikai People magazin minden évben megválasztja a világ legszebb nőjét. Az idei nyertes az 51 éves színésznő, Sandra Bullock lett.

Kim Kardashian és kislánya csajos napot tartottak http://www.life.hu/csalad/20150518-kim-kardashian-es-kislanya-csajos-napot-tartottak.html A celebnő és kislánya, North West csajos napot tartottak vasárnap. Kim szokás szerint Instagram oldalán közvetítette az eseményeket. Család -- David Beckhamhez kislánya szerint hatalmas gyémánt fülbevaló illik http://www.life.hu/csalad/20150515-david-beckham-kislanyaval-bolondozott.html Mi bizony minden egyes alkalommal olvadozunk, amikor az exfocista kislányával bolondozik. Nagyon édesek együtt! Család -- Négy hónapos kislányáról posztolt cuki fotót Ryan Reynolds http://www.life.hu/csalad/20150515-ryan-reynolds-szinesz-negy-honapos-kislanyarol-posztolt-cuki-fotot.html Blake Lively és Ryan Reynolds első gyereke januárban született meg. A büszke apuka Instagram profiljára posztolt egy képet a kislányról. Család -- Első gyermekét várja A pletykafészek sztárja http://www.life.hu/csalad/20150519-leighton-meester-es-adam-brody-elso-gyermekuket-varjak.html Gratulálunk Leighton Meesternek és Adam Brodynak! Babát vár a népszerű sorozat sztárja. Család -- Bréking! A 45 éves Uma Thurman terhes http://www.life.hu/csalad/20150518-breking-a-45-eves-uma-thurman-terhes.html A cannes-i filmfesztivál a hét végéig tart, de máris rengeteg témát szolgáltat nekünk. Ezúttal egy kérdés merült fel egy jachton készült kép láttán: vajon Uma Thurman terhes? Család Northfoto Hada Renáta megmutatta kisfiát http://www.life.hu/csalad/20150518-hada-renata-fabry-exe-megmutatta-kisfiat-pistit.html Nemrég megszületett Hada Renáta kisfia, Pisti. A fiatal anyuka teljesen odavan a babáért. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.