30 milliós ékszerben csillognak Vajna Tímea királynői

Forrás: Origo -
ékszer Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiemelt biztonsági intézkedések mellett szállították péntek délután az Erkel Színházba a Miss Universe Hungary több millió forintot érő gyémánt koronáját, valamint azokat az ékszereket, amelyeket a 16 döntős lány visel majd a TV2 június 6-i élő show-ja alatt.

Vajna Tímea mindennek megadja a módját, így különleges felvezetéssel kísérték a milliókat érő, valódi gyémántokat is a Miss Universe Hungary döntőjének helyszínére, ahol a szombat esti élő show-ban a 16 szépség közül valakinek a fejére korona is kerül. A lányok kitörő ujjongással fogadták a királynői ékszert, valamint a sokszínű drágakövekkel díszített, különleges formatervezésű, egyedi kiegészítőket. A szivárvány színeiben pompázó est során olyan rózsaszín és kék gyémánt, topáz, zafír és rubin nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk csillognak majd a szépségeken, melyeknek felhelyezéséhez is hozzáértő szakemberek segítsége szükséges.

Forrás: Origo

A Miss Universe Hungary tulajdonosa külön biztonsági szolgálatot fogadott a nagyszabású szépségverseny biztosítására. A finálé ideje alatt így nemcsak a lányok testi épségét vigyázzák majd őrök, hanem a királynő-jelöltek által viselt ragyogó Caprice kiegészítőket és természetesen a gyémánt koronát.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.