Kiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykája

Forrás: Facebook/Mokka -
név Majka Szinetár Dóra Ördög Nóra Jakupcsek Gabriella névválasztás Szulák Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. 

Szulák Andi, Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Majka és Szinetár Dóra a névadás bűvköréről vallott a Best magazinban.

Forrás: Facebook/Mokka

Mici

„Egy baráti összejövetelen voltunk, amikor valaki mesélt egy anekdotát Esterházy Miciről, aki színésznő vagy táncosnő volt. Palkóval egymásra néztünk, és egyből tudtuk, ha lányunk lesz, így fogják hívni"- mesélte Ördög Nóri

Emma
„Fontosnak tartottam, hogy olyan nevet válasszak a lányomnak, amelynek egy idegen országban is ismerős hangzása van" – magyarázta Jakupcsek Gabriella.

Marián
„Elárulok egy titkot: a fiamat eredetileg Majoros Máténak hívták volna, de Hajnival végül rájöttünk, ez túl komoly név lenne neki" – mosolygott Majka.

Forrás: Positive Communications

Rozina

„Édesanyámat Rozáliának hívták, de nem akartam ugyanazt a nevet adni a kislányomnak, így lett Rozina, ez tökéletes választás" – nyugtázta Szulák Andrea.

Zora
„A Zora szláv név, jelentése: hajnal. A döntésünket az is befolyásolta, hogy így olyan mozaikszót kapunk, ami egyesíti a mi neveinket" – mondta Szinetár Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.