Victoria Beckham kislánya márkás ruháival jótékonykodik

Forrás: AFP -
adomány Ralph Lauren Marc Jacobs Stella McCartney Gucci márkás termék rászoruló árverés Victoria Beckham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divattervező egykori Spice Girl 25 összeállítást gyűjtött össze kislánya gardróbjából, a „Divat életeket menthet” elnevezésű árverésre. Természetesen nem akármilyen márkás darabokról van szó.

Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs – ezeket a márkákat hordja a 3 éves Harper Beckham, akinek saját focimeze is van már. A „Mentsük meg a gyerekeket” szervezet hozta össze az árverést, ami remélhetőleg sok pénzt tud majd összegyűjteni a rászoruló gyerekek számára.

Forrás: AFP

Az egyes darabok 100 ezer forinttól kezdődnek, teljes összeállításért 200 ezer forintot is adhatnak a licitálók.

„Minden gyereknek, bárhol is éljen, joga van a boldogságra és az egészséges életre” – mondta Victoria Beckham, akinek nagy álma volt egy kislány a három fiú után. A ruhaválogatásról itt találsz fotót!

Hoppá! Szabó Zsófinak újra rövid haja letthttp://www.life.hu/trend/20150610-szabo-zsofi-szinesznonek-ujra-rovid-haja-lett.htmlSzabó Zsófi manapság nagy átváltozóművész lett. Egy évvel ezelőtt vágatta le a haját, majd hirtelen újra hosszú lett, most pedig ismét rövidre váltott a híresség.Trend--A meztelen Miley Cyrus a disznójával pózol a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20150609-miley-cyrus-meztelenul-disznojaval-pozolt-a-paper-magazin-cimlapjan.htmlA 22 éves énekesnő Bubba Sue nevű disznójával pózol meztelenül a Paper magazin címlapján.Trend--Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak a szexi Kendall testvérekhttp://www.life.hu/trend/20150606-kylie-jenner-es-kendall-jenner-divatkampanyban-pozolnak.htmlKendall és Kylie Jenner közös felkérést kaptak egy divatmárka reklámozására. A testvérek természetesen örömmel vállalták a felkérést.Trend--A hosszú szívószálra esküszik a szexi Gigi Hadidhttp://www.life.hu/trend/20150605-gigi-hadid-modell-hosszu-szivoszallal-pozolt.htmlGigi Hadid, a modellvilág üdvöskéje megmutatta, hogy kell egy igazán hosszú szívószállal ízlésesen bánni.Trend--Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora – tényleg van helyük a divatszakmában?http://www.life.hu/trend/20150609-kajdi-csaba-fedezte-fel-mihalik-enikot-ot-kerdeztuk-kendall-jennerrol-gigi-hadidrol.htmlAz utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Trend--VV Edina esélyes az Erdély szépe címrehttp://www.life.hu/trend/20150610-otodik-helyen-all-vv-edina-az-erdely-szepe-versenyen.htmlEdina elindult egy online szépségversenyen, jelenleg az előkelő ötödik helyen áll. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.