Ilyen dögös szelfit még sosem láttunk Csobot Adéltól: Fotó!

Csobot Adél szelfi Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy arról írunk, hogy Adél káprázatosan szép. Az énekesnőt legutóbb egy mosolygós képen láthattuk a Lánchídon, most pedig egy szexi szelfit találtunk róla közösségi oldalán.

Pár héttel ezelőtt a mellrákellenes séta résztvevői rózsaszín lufikkal gyülekeztek a fővárosi Széchenyi István téren szombaton. A szervezők akkor a mellrák megelőzésének fontosságára kívánták felhívni a figyelmet. Hozzájuk csatlakozott Csobot Adél is rózsaszín lufijával, egy gyönyörű, fehér szettben, amelyben éppen úgy festett, mint egy francia kisasszony. Ezt a képet itt tettük közzé.

Ez pedig az a szelfi, amit a minap osztott meg Instagram oldalán. Hát, mit is mondjuk, igazán dögös:

Forrás: Instagram/adelcsobot

Istenes Bence gyerekre vágyik

Az RTL Klub műsorvezetője nem tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben. Istenes Bence korábban elárulta, hogy testvérein már gyakorolja az apaságot, és nem tagadja, előbb-utóbb szeretne családot alapítani. Terveiről itt beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.