Szelfivel ünnepelte meg Kylie Jenner, hogy beköltözött új luxuskéglijébe

Forrás: Instagram/Kylie Jenner -
ház luxuslakás Kylie Jenner szelfi Los Angeles beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja néhány nappal ezelőtt költözött be spanyol stílusú kacsalábon forgó palotájába, amelynek néhány részletét már meg is mutatta képmegosztó oldalán.

2,7 millió dollár, vagyis 7,6 milliárd forint - pontosan ennyibe került a mindössze 17 éves Kylie Jenner legújabb otthona.

Többek között nővére, Khloe Kardashian segített neki a beköltözésben Forrás: Instagram/Kylie Jenner

A Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagja, aki elmondása szerint már évek óta saját magáról gondoskodik, Calabasasban vásárolta a nem akármilyen villát, amelyen mindössze önnön magával kell majd osztozkodnia.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Van hát oka az örömre Kylie-nak, aki a fenti hasvillantós szelfivel ünnepelte meg beköltözését.

Nem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150623-hihetetlen-luxusban-nyaralnak-a-legnagyobb-vilagsztarok.htmlAmi nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.OtthonNorthfotoGwyneth Paltrow kiakadt, amiért más színésznőkhöz hasonlítgatjákhttp://www.life.hu/otthon/20150605-gwyneth-paltrow-kiakadt-hogy-mas-szinesznokhoz-hasonlitgatjak.htmlA színésznő egy ideje már saját életmódoldala büszke tulajdonosa, és kikéri magának, hogy egy kalap alá vegyék ilyen fajta törekvéseit más színésznőkével.Otthon--Már nem Kim Kardashiané a legtöbbet lájkolt Instagram fotó! Ki taszította le a trónról?http://www.life.hu/news/20150630-kim-kardashian-legtobbet-lajkolt-instagram-fotojat-kendall-jenner-szarnyalta-tul.htmlKim Kardashian és Kanye West esküvői képe, amit a celebnő posztolt, minden idők legtöbbet lájkolt Instagram fotója lett. Hihetetlen, de féltestvére, Kendall Jenner túlszárnyalta ezt a teljesítményt. Most megmutatjuk, mivel!News--Íme! A tökéletes kerti parti elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20150615-igy-dobd-fel-a-kerti-partyt-kellekek-amik-nem-hianyozhatnak.htmlHaverok, buli és egy jó sütögetés! A nyár a kerti partik és a grillezések időszaka – mutatjuk azokat a trendi kiegészítőket, amikkel te is felejthetetlenné teheted a baráti összeröffenéseket.OtthonThinkstockNem bírod a forróságot? Így hűtsd le a lakásod fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150630-nem-birod-a-forrosagot-igy-hutsd-le-a-lakasod-fillerekbol.htmlVégre itt a jó idő! Irány a strand, igyál meg egy finom koktélt, és csobbanj egyet a hűsítő medencébe - mindezt persze majd csak a hétvégén. A hétköznapi robot közben nem sokan tehetik meg, hogy strandon hűsöljenek, nekik bizony az egyre csak forrósodó lakásban kell elviselniük a kánikulát. OtthonThinkstockMicsoda luxus! Íme, a 100 dolláros szülinapi torta Kardashian-módrahttp://www.life.hu/bulvar/20150629-khloe-kardashian-szuletesnapjara-100-dollaros-tortat-kapott.htmlKhloé Kardashian hétvégén ünnepelte 31. születésnapját. Természetesen nagy bulival, és még nagyobb tortával ülte meg a jeles eseményt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.