Kylie Jenner 14 éves kora óta önmagáról gondoskodik

Kris Jenner támogatás Kim Kardashian Kendall Jenner Kylie Jenner Bruce Jenner Caitlyn Jenner gondoskodás megvonás önellátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja, Kris Jenner néhány éve megvonta tőle a támogatást, így Kim Kardashian húgocskája azóta saját magáról gondoskodik - állítja ő maga.

Ki gondolta volna, hogy a 17 éves Kylie Jenner fiatalkora ellenére már önellátó? Pedig saját bevallása szerint valóban így van: a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja a brit InStyle magazinnak adott interjújában mondta el, hogy 14 éves kora óta magáról kell gondoskodnia.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Amikor a Kardashian-Jenner család sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk ITT, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.