Nem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárok

Forrás: Northfoto -
luxus Oscar de la Renta George Clooney Taylor Swift sztárok nyaraló Leonardo DiCaprio Rihanna nyaralás szálloda
Ami nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.

Leonardo DiCaprio

A sármos színész nem aprózta el a nyaralóvásárlást: holmi üdülőház helyett ő inkább egy egész szigetet vett. A Belize partjainál található Blackadore Caye elnevezésű szigeten – a tervek szerint – ő maga húz majd fel egy ökoszállodát. Bizony, a Titanic egykori sztárja a szívén viseli a Föld sorsát, grandiózus terveiről egy korábbi cikkünkben már olvashattál.

Forrás: McLennan Design

George Clooney

A Comói-tó Észak-Olaszország égbeszökő hegyei között fekszik, az ókortól kezdve a kiváltságosok egyik kedvenc üdülőhelye – keresve sem találhatott volna szebb környéket az egykori Ross doktor. George Clooney akkor döntött úgy, hogy saját házat vásárol ezen a vidéken, amikor a környéken forgatta egyik filmjét. A Villa Oleandra névre hallgató villát Clooney 30 millió dollárért vette.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Taylor Swift

Az biztos, hogy a fiatal énekesnő Rhode Island-i nyaralójából egyszerűen eszméletlen a kilátás – legalábbis a képek tanúsága szerint. Az 1930-ban épült vityillóban összesen 16 szoba található, ezek közül "csak” nyolc a hálószoba. A házhoz tartozik egy 5,25 hektáros kert is, sőt az épület mellett húzódó 65 méteres partvonal is kizárólag az övé.

Forrás: Northfoto

Oscar de la Renta

A 2014-ben, 82 éves korában elhunyt világhírű divattervező még életében egy hihetetlenül csodálatos birtokot vásárolt a Dominikai Köztársaságban található Punta Cana-i tengerparton. A divattervező azonban nem csak magára gondolt, a lélegzetelállító birtokon egy szállodát is kialakított.

Forrás: architecturaldigest.com

Rihanna

Az énekesnő óceánparti birtoka hagy némi kivetnivalót maga után – legalábbis szerintünk maga az épület egy förmedvény. Lehet, hogy erre időközben Rihanna is rájött, ugyanis az 1100 m2-es Los Angeles-i nyaralóját már árulja is: potom 15 millió dollárért akár te is megvásárolhatod!

Forrás: Northfoto

A grillezés árnyoldala - Filléres praktika az odaégett falatkák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20150620-igy-tisztitsd-meg-egyszeruen-filleres-modszerrel-a-grillracsot.htmlGrillezgetni, sütögetni mindenki imád – a mosogatásért és grillrácstakarításért valószínűleg már kevesebben rajonganak. Most nekik szeretnénk egy egyszerű és nagyszerű ötletet ajánlani.OtthonThinkstockA zöldellő, dús gyep titkahttp://www.life.hu/otthon/20150619-igy-gondozd-a-gyepet-hogy-egeszseges-es-dus-legyen.htmlKerted növényzete, így a pázsit is élő, lélegző, növekvő és gondozást igénylő élőlény. Nem elég csak a kertépítés során minőségi munkát végezned, ahhoz, hogy udvarod gyepe egészséges és zöldellő maradjon, folyamatos törődésre és ápolásra van szüksége. OtthonThinkstockSzőrtelenítés felsőfokon - Így vedd fel a harcot a nemkívánatos szőrszálakkalhttp://www.life.hu/otthon/20150616-igy-tuntesd-el-a-kutya-es-macskaszort-a-lakasbol.htmlImádjuk a cicákat, a kutyákat, és tulajdonképpen az összes állatot. Imádjuk, ahogy házi kedvenceink hozzánk bújnak és dörgölőznek. Imádjuk, ha esténként mellénk telepednek az ágyban, és imádjuk nézni, amikor pajkosan játszva hencseregnek a szoba közepén. Egy valamit nem imádunk: a szőrt. A nagy mennyiségben, végtelenségig hulló szőrcsomókat.OtthonThinkstockPorrá égett sztárotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150612-porra-egett-sztar-otthonok.htmlA hollywoodi sztárok élete csupa tűz és szenvedély - és a tűzre most szó szerint gondolunk. Figyelmetlenségük vagy nemtörődömségük eredményeként ugyanis néhányuk bizony keveredett már forró helyzetbe.Otthon--Színpompás növények a forróságban – A szárazságtűrő kert titkahttp://www.life.hu/otthon/20150609-szinpompas-novenyek-a-forrosagban-ez-a-szarazsagturo-kert-titka.htmlNincs lehetőséged a nyári forróság beköszöntével többet locsolni a kerted növényzetét? Ne aggódj, nem kell lemondanod az udvarodon nyíló színkavalkádról – vannak ugyanis olyan virágok, amelyek jól tűrik, és túl is élik az aszályos időszakokat.OtthonThinkstockNyári romantika az otthonodban - Varázslatos képek!http://www.life.hu/otthon/20150604-junius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-barackvirag.htmlBájos, nőies, sőt szexi - mi más is lehetne június hónap színe, mint egy visszafogott, mégis melegséget és pajkos jókedvet sugárzó árnyalat: a barackvirág.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.