Miért nem lepődünk meg? Johnny Depp lánya a Chanel új arca

Forrás: Chanel -
Lily-Rose Depp Vanessa Paradis Chanel Johnny Depp reklámarc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az édesapa igazi világsztár, az anyuka különlegesen szép, és szintén filmcsillag, akkor törvényszerű, hogy a lányuk is híres legyen? Szerintünk igen, erre pedig íme az újabb bizonyíték: Lily-Rose Depp lett a Chanel új arca. Ez nem semmi 16 évesen!

Nemrég Lily-Rose Depp is ott volt a Chanel show-n világhírá édesanyja, Vanessa Paradis társaságában. A minap pedig bejelentették, hogy ő lett a Chanel szemüvegek őszi-téli kampányának arca.

Forrás: Chanel

Maga Karl Lagerfeld választotta ki a 16 éves lányt a szerepre, szerinte ugyanis Lily-Rose gyönyörű, fiatal, egyszerűen csodálatos. De nem Lily-Rose az egyetlen, aki a családból Chanel-arc lett: az 1990-es években édesanyja, Vanessa volt a nőis Chanel-táskák reklámarca.

Forrás: Northfoto

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.