Tatár Csilla már öt hónapos terhes, és láthatóan nagyon boldog. De miért is ne lenne az: rátalált élete szerelmére, hamarosan megszületik a kisbaba, akire oly régóta várt, és nagyon jól viseli a terhességet is. 

A csinos magyar műsorvezetőmár sokkal kevesebbet dolgozik, mint korábban; igyekszik kerülni a hangos helyeket, a tömeget, ezért az A38 hajón már nem forgat, de vannak tervei a jövőre nézve: kialakulóban van egy új műsor, de erről még nem árult el semmit a Hot! magazinnak. ,,Csak attól függ, meddig dolgozom, hogy a babám mit enged nekem. Ahogy ő jelzi, hogy már nem komfortos valami, azonnal változtatni fogok. Amíg minden rendben van körülöttem, addig bejárok, de rendezvényeket már nem vállalok. Nagyon aluszékony lettem az utóbbi időben" - mesélte a kismama.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Csilla a várandóssága első 20 hetében émelygett, hányingere volt, égett a gyomra, sőt, az is előfordult, hogy elájult. A vérnyomása nagyon alacsony volt, ezért méginkább odafigyelt a táplálkozásra. Ösztönösen az egészséges ételeket kívánta, de a szénhidrátokat sem vonta meg magától, sőt: az első hetekben szinte csak ezeket fogyasztotta. Később azonban egészen furcsán alakult az ízlése: reggelire például sós perecet evett savanyú káposztával. ,,Bevallom őszintén, a terhességem elején nagyon aggódtam, amikor éppen nem fájt a hasam, nem keményedett be, nem émelyegtem; nagyon megijedtem, hogy biztos valami baj van a babával." Csilla az orvosa tanácsára a sportot is abbahagyta, de a kismamajóga nem hiányzik a mindennapjaiból.

Csilla tudta, jó kezekben van, mert anno az első terhességénél is ugyanahhoz az orvoshoz járt, mint most. ,,Amikor kiderült, hogy természetes úton sikerült teherbe esnem, azonnal mentem hozzá, és ömlöttek belőlem a kérdések. Három év kudarca után alig akartam elhinni a kék csíkot a teszten. Ő csak annyit mondott: ez a szerelem...Onnantól kezdve, hogy beleszerettem Baázsba, tudtam, ettől a férfitól szeretnék gyereket, de úgy, hogy egy darabig nem akarok látni se tűt, se kést, sem pedig hormongyógyszereket."

Csilla elárulta a magazinnak azt is, össze fognak házasodni, mert még hisz a házasság intézményében, de valószínűleg erről az emberek csak utólag fognak tudomást szerezni. ,,Az is lehet, hogy csak ketten leszünk, de ha nem, akkor is csak nagyon kevesen...A lelkem mélyén mindig ilyen férfira vágytam...Hihetetlen, hogy ez 32 évesen megadatott."