Áll a bál Pécsi Ildikó családjának háza táján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
unoka válás vagyon Pécsi Ildikó család lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és annak felesége, Pártos Csilla bő egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a kapcsolatuk, elválnak. Akkor még úgy tűnt, békés utat választanak…

Egy ideig rendezetten zajlott a felek között az egyezkedés, Csaba beleegyezett, hogy Csilla és a most 17 éves közös fiúk abban a lakásban maradnak, ahol korábban is éltek, legalább addig, amíg a fiú megszerzi a diplomáját. Ám a megállapodásból nem lett semmi: Pécsi Ildikó ugyanis úgy döntött, átveszi az irányítást.

Dr. Gerencsér András a Story-nak elmondta: „A művésznő azt ígérte, hogy bírósághoz fordul, és visszamenőleges hatállyal havi 300 ezer forint használati díjat kér a jogcím nélküli lakáshasználat után. Ez elfogadhatatlan, főleg annak fényében, hogy Szűcs Csaba az elmúlt tíz hónapban nem fizetett gyerektartást. Csak az utóbbi két hónapban utalt pénzt, kétszer húszezer forintot.”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Egy válóper az érintett felekre, a férjre és a feleségre tartozik. Éppen ezért nem érti az ügyvéd sem, hogy a színésznő miért próbálja irányítani az eseményeket: „Ez a válóper Pártos Csilla és Szűcs Csaba között zajlik, amihez Pécsi Ildikónak semmi köze. Ehhez képest a színésznő már egy komplett roadshow-t csinált az ügyből, lépten-nyomon nyilatkozik a fia helyett és sajnos komoly döntéseket is hoz, amivel nem csak a fiát, de a saját unokáját is nehéz helyzetbe hozza. Sajnos a művésznő úgy akarja kisemmizni az egyébként elhagyott és megcsalt menyét, hogy közben a saját unokáját is megfosztja szinte minden kényelemtől.

Pártos Csilla idáig tűrte a dühös anyós támadásait, most azonban úgy döntött, fia érdekében felveszi a kesztyűt és harcolni fog azért, hogy a közös vagyont megfelelően osszák majd szét. Az már csak hab a tortán, hogy a közös vagyon nagy része is furcsamód eltűnt az utóbbi években… De ez már egy másik, a válástól független, ingatlanügyeket érintő kérdés lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.