Félelmetesen kigyúrta magát Jake Gyllenhaal

színész Hollywood Jake Gyllenhaal edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél év alatt félistent csinált magából a hollywoodi sztár, Jake Gyllenhaal, aki egy szerep kedvéért változtatta meg a külsejét.

Fél év alatt heti hat napon át edzett, és minimum napi öt órát erősített. A színész a hamarosan mozikba kerülő bokszólós film, a Southpaw kedvéért csinálta végig az procedúrát. Gyllenhaal ugyan azt az edzéstervet csinálta meg, mint egy profi bokszoló, és ennek az eredménye mondhatni, hogy elképesztő. A sztártól nem idegen ez a fajta felkészülés, hiszen az Éjjeli féreg című film kedvéért, másfél év alatt 15 kilógrammot fogyott. - írja a Daily Mail.

Forrás: © 2014 The Weinstein Company. All Rights reserved./Scott Garfield

Gyllenhaal azt nyilatkozta, hogy a Southpaw főszereplője, Billy Hope bokszoló megformálásához lélekben és testben egyaránt toppon kellett lennie. A forgatások megkezdése előtt öt hónappal már edzeni járt, és napi 2000 felülést, és 500 fekvőtámaszt csinált meg. A sztárnak a boksz alapvető technikáit is el kellett sajátítani, de a felkészülés alatt nem kért orvosi felügyeletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.