Négyes ikrei születtek a 65 éves nőnek - Így már 17 gyereke van

testvér szülés anya legidősebb iker négyes iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország szinte sokkot kapott, mikor meghallották, hogy négyes ikreket vár egy 65 éves berlini nő, akinek egyébként van már 13 gyereke. Annegret Raunigk végre hazavihette a nagyon kicsinek született babákat a kórházból. 

Annegret Raunigk hat és fél hónap után szülte meg négyes ikreit, akik olyan picik voltak, hogy heteket kellett a kórházban tölteniük. Az orvosok aggódtak, hogy egyáltalán túlélik-e az első néhány hetet. Mostanra azonban elég erősek a gyerekek és az anya is, hogy elhagyhassák a kórtermet. A róluk készült tündéri képeket ITT nézheted meg!

A 65 éves anya a legidősebb korban szülő nő rekordot állított fel, nála idősebb asszony még nem adott életet kisbabának. A nő tízéves lánya nagyon szeretett volna egy testvért, akivel játszhat, így Annegret felkeresett egy ukrán megtermékenyítő központot, mert Németoszágban nem kezelték, ugyanis úgy gondolták, teste nem elég erős ahhoz, hogy terhes legyen.

10 évvel ezelőtt 2005-ben a még 55 éves Annegret Raunigk 13 gyermekével és unokáival Forrás: AFP

Az ukrán központban végül megtermékenyítették, és hamarosan kiderült, négyes ikreket vár. Annegretnek 13 gyereke volt, mikor kiderült a négyes terhesség, illetve már 7 unokával is büszkélkedhetett. Legfiatalabb gyerekei a pár hónapos ikrek, a legidősebb pedig 44 éves.

A 17 gyerek öt apától származik, az asszony mindössze egyszer volt férjnél. Állítása szerint sosem találta meg az igazit.

Hosszú Katinka: Néha nem egyszerű, hogy az edzőm a férjemhttp://www.life.hu/csalad/20150818-hosszu-katinka-uszono-bevallotta-neha-nem-egyszeru-hogy-az-edzoje-a-ferje-es-vannak-koztuk-vitak.htmlA világbajnok úszőnő elmesélte, hogy nem lehet tökéletesen szétválasztani a magánéletet a közös munkától, de egyre jobban megy nekik, kezdenek hozzászokni a szerepköreikhez.Család--Megmutatta újszülött babáját a híres hollywoodi sztárpár: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150817-rachel-bilson-es-hayden-christensen-megmutta-ujszulott-csemetejet.htmlA 33 éves amerikai színésznő, aki leginkább a Narancsvidékből lehet ismerős, nemrég adott életet első gyermekének. Most pedig az első fotó is napvilágot látott a piciről.CsaládSzeméremdombjára fektette gyermekét egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150817-szemeremdombjara-fektette-gyermeket-egy-anya-es-ugy-keszitett-kozos-fotot.htmlHelen Aller nem éppen hétköznapinak mondott anya-gyermek fotót posztolt három napos csecsemőjével.Család--Wow! Máris a második babán dolgozik Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20150817-mila-kunis-es-ashton-kutcher-maris-a-masodik-baban-dolgozik-wyatt-kistesot-kap.htmlA szülés előtt leginkább a vaginája miatt aggódott, most azonban újra szülne Mila Kunis. Lapinformációk szerint Ashtonnal már rá is feküdtek a babaprojektre, vagyis a kis Wyatt hamarosan tesót kaphat.Család--Így nevelj sikeres felnőttet a gyerkőcödbőlhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-szuloktol-fugg-hogy-sikeres-felnott-lesz-e-gyerekeikbol.htmlMinden szülőnek az az álma, hogy gyerekéből egy napon boldog, sikeres felnőtt válljon. És bár a sikerre nevelésnek nincs általános receptje, - ki így, ki úgy próbálja gyermekét ösztökélni - most mégis úgy tűnik azonosítottak azokat a tulajdonságokat, amik közösek a sikeres emberek szüleiben.CsaládBesárgult Nádai Anikó újszülött kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150815-nadai-aniko-a-facebookon-irt-kisfiarol-patrikrol-aki-besargult.htmlSzülése óta először posztolt háromnapos pici fiáról, Patrikról Nádai Anikó. A fiatal anyukának többezren gratulálnak a közösségi oldalán. A rajongók pedig alig várják az első igazi babafotót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.