Hármasiker-terhességet színlelt a 16 éves tinilány

Forrás: Thinkstock -
színlelés hármasiker ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig színlelte terhességét a 16 éves michigani lány családja előtt. Ráadásul hármasikreket mesélt be mindenkinek, az "apát" is beleértve.

A fakeababy.com weboldalról rendelt kiegészítőket magának a tinilány, hogy elhitesse mindenkivel, hármasikrekkel várandós. Rengeteg ajándékot kapott családjától, ismerőseitől, és még adományok is érkeztek hozzá, több ezer dollár értékben.

Forrás: Fakeababy.com

A weboldalról műhasat és hamis ultrahang fotót is rendelt, amin látszanak a hármasikrek. A képet fel is töltötte Facebookra, és egy olyan csoportba is kitette a közösségi oldalon, amelyben anyák voltak, és az egyikük rögtön kiszúrta, hogy hamis.

Forrás: Fakeababy.com

Mikor kiderült a hazugság, a tinédzser összeomolva elmondta a rendőrségnek, hogy elvesztette születendő gyerekét, mikor hat hetes terhes volt. Megijedt, nem tudta, mit csináljon, ezért hazudta a terhességet. Bátyja a helyi rádiónak azt nyilatkozta, minden adományt visszaadnak.

Mateklecke szülőknek - Jogszabályok, amit minden gyermekvállalás előtt álló párnak ismernie kellhttp://www.life.hu/csalad/20150831-tamogatasok-a-gyermekvallalashoz-tudnivalok-jogszavbalyok.htmlBabát terveztek? A közelmúltban nagyon sok olyan jogszabály született, amely gyermekvállalásra próbálja ösztönzi a fiatal párokat. Hogy egyszerűbben átláthassátok lehetőségeiteket, az alábbiakban lépésről lépésre végigvesszük a legfontosabb tudnivalókat. CsaládThinkstockMegmutatta gyönyörű unokáját Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/csalad/20150901-pierce-brosnan-szinesz-megmutatta-gyonyoru-unokajat.htmlTündéri nagypapa a 007-es: Pierce Brosnan szívesen büszkélkedik bűbájos unokájával, akit most mutatott meg először a nagyvilágnak. Család--Egyre gyanúsabban gömbölyödik Uma Thurman pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150901-uma-thurman-pocakja-egyre-gyanusabban-gombolyodik.htmlA cannes-i filmfesztiválon figyeltünk fel rá, hogy a 44 éves színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik. A színésznő azonban még mindig nem erősítette meg, hogy babát várna.Család--Roberto konyhája: Pillecukros, fehér csokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlette volna ezt a fehér csokoládés költeményt, mint a szerelem? Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem, majd kavartam, és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokoládé-krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoMichelisz Norbi: "Felkészültem az apaszerepre"http://www.life.hu/csalad/20150831-michelisz-norbi-autoversenyzo-es-felesege-mar-gyereket-terveznek.htmlA magyar autóversenyző úgy érzi, fordulóponthoz ért az élete: eljött az ideje a családalapításnak!Család--Végre újabb cuki fotó Nádai Anikótól!http://www.life.hu/csalad/20150830-nadai-aniko-es-kisfia-kozos-foto.htmlÚj ruhákat kapott Nádai Anikó tüneményes kisfia, Patrik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.