Hoppá! Elképesztően hosszú lábakat villantott Kiss Ramóna

szexi Barátok közt gyönyörű formás Kiss Ramóna fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szexi ruhában mutatta meg gyönyörű lábait az RTL Klub születésnapi partiján.

18. születésnapját ünnepelte a csatorna, ennek alkalmából Kiss Ramóna kivillantotta formás lábait. A hosszan felvágott fekete ruha egyébként nagyon jól állt a korábban brutáldögös dekoltázst villantó sztárnak.

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu
/1509/V_gte2015941316Őrülten szexi, és élvezi - Boldog szülinapot, Beyoncé!http://www.life.hu/trend/20150902-beyonce-knowles-szuletesnap-10-dolog-amit-imadunk-az-enekesnoben-jay-z-felesegeben.htmlMég csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül összeszedtük, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t. Trend--Alig lehet ráismerni! Slamposan tiltakozott Emma Thompsonhttp://www.life.hu/trend/20150903-emma-thompson-szineszno-lepukkanva-es-slamposan-jelent-meg-egy-tiltakozason.htmlSzedett-vetett öltözékben kampányolt az önzés és a kapzsiság ellen a brit színésznő Londonban.Trend--Először beszélt ellopott, retusálatlan képeiről Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150903-cindy-crawford-szupermodell-kiszivargott-retusalatlan-kepeirol-beszelt.htmlEmlékeztek még Cindy Crawford Photoshop-mentes, fehérneműs fényképére, amely annak idején az egész internetet felrobbantotta? A 49 éves szupermodell először nyilatkozott arról, mit érzett, amikor szembesült a lopással.Trend--Smink nélkül alig ismertünk rá Iszak Esztirehttp://www.life.hu/trend/20150902-iszak-esztire-smink-nelkul-alig-ismertunk-ra-a-musorvezeto-ugy-nez-ki-mint-egy-kislany.htmlA műsorvezető megmutatta milyen, amikor smink nélkül kezdi a napját. Mi alig ismertünk rá. Trend--Dukai Regina tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20150902-dukai-regina-tetovaltatott.htmlDukai Regina beújított egy díszt a testére, amit meg is mutatott közösségi oldalán.TrendOrigoHihetetlen! 15 évet is letagadhatna Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20150902-salma-hayek-szineszno-15-evet-is-letagadhatna-bombaformaban-van.htmlA 48 éves színésznő egy talkshow-ban mutatta meg, mennyire dögösen fest mostanában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.