Görög Zita forgatás bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy forgatásról töltött fel fotókat a Facebookjára Görög Zita. A Megasztár egykori műsorvezetője 2 gyerek után is igazi bombázó. 

Gyönyörű arc, hosszú lábak, vékony derék. Görög Zitával igazán bőkezű volt a természet. A csinos modellről munka közben készültek az alábbi fotók, amelyekhez a Facebookján rengeteg dicsérő kommentet is kapott. Megértjük.

Forrás: Facebook/Gorög Zita

Liptai Claudia: "Hajhisztérika vagyok"http://www.life.hu/trend/20150919-liptai-claudia-rovidre-vagatta-a-hajat-es-platinaszoke-lett-most-a-fodraszaval-allt-kamerak-ele.htmlAhogy már megírtuk és meg is mutattuk, rövid hajra és platinaszőke hajszínre váltott Liptai Claudia. Most elárulta, hogy először csak egy kicsit vágatott a tincseiből, ezt követően lett egészen rövid. Elmondta, a fodrásza is megdöbbent. TrendFotó: Margitay Klára/Life.hu40 éves lett Molnár Anikó - Széles mosollyal és bombaalakkal ünnepelthttp://www.life.hu/trend/20150919-40-eves-lett-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-es-valovilag-szereplo.htmlHogy telik az idő! Ha nem látjuk Anikó fotóit a Facebookon, biztosan nem gondoljuk, hogy már 40 éves.Trend--Megműttette melleit Ariel Winter, a Modern család 17 éves sztárja http://www.life.hu/trend/20150815-ariel-winter-a-modern-csalad-sztarja-17-eves-sztarja-megmuttette-melleit.htmlA sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttam hanem kisebbíttette a kebleit. Állítja: kényelmetlenül érezte magát G-s kosárméretével. TrendAFPÚj frizurát villantott a gyönyörű Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150716-uj-frizurat-villantott-a-gyonyoru-kiss-ramona.htmlForgatási szünetre megy a Barátok közt, így most a szereplőknek egy icipici időre módjukban áll változtatni a külsejükön. Kiss Rami rögtön fodrászhoz sietett. Trend--Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoCserpes Laura nagyon lila: "Ma bolond vagyok"http://www.life.hu/trend/20150507-cserpes-laura-lila-sminkes-kepet-posztolt-instagramjara.htmlCserpes Laura Instagramját nézegetve sajnos újabb fotót nem találtunk róla és Berki Krisztiánról, de azért ennek ellenére is volt látnivaló.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.