De édes! Elkészültek a kis Nicolas herceg első hivatalos képei

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden -
svéd királyi család fénykép fotózás Madeleine hercegnő Nicolas herceg hivatalos keresztelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű családi fotó készült a svéd királyi családról a 4 hónapos kis herceg keresztelője után.

Megvannak az első hivatalos képek a kis Nicolas svéd hercegről. A fotókon, amelyek a büszke anyuka, Madeleine hercegnő Facebook oldalán jelentek meg, a 4 hónapos csöppség látható gyönyörű családja körében. Itt a szűk királyi família látható, rajta Madeleine hercegnővel, bankár férjével, Chris O'Neillel, és első gyermekükkel, Leonore hercegnővel:

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden

A másik fotón már a királyi család többi tagja is szerepel, rajta a kis Nicolas nagynénjeivel és nagybácsijaival, egyebek között Viktória svéd koronahercegnővel, aki jelenleg második babáját várja.

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden

Nem telt ilyen nyugodtan a kis Nicolas herceg keresztelője: a csöppség első nagy pillanatáról készült képért kattints ide!

Halálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoVV Seherezádé hercegnőként ünnepelte a születésnapját http://www.life.hu/sztarok/20151012-vv-seherezade-tiaraban-es-rozsaszin-lufikkal-unnepelte-a-szuletesnapjat.htmlAz egykori villalakó a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját. A buli igazi csajos hangulatban telt, és még a lufik is rózsaszínben pompáztak. TV + Sztárok-- Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-kiraly-viktor-enekes-az-egyik-legnepszerubb-versenyzo-az-amerikai-the-voiceban.htmlAz énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral. TV + SztárokOrigoDugipiás lett Katalin hercegné anyukája? Árulkodó fotó!http://www.life.hu/drlife/20151007-katalin-hercegne-anyukaja-papirzacskobol-itta-az-alkoholt.htmlEgy rögbimeccsen a királyi család társaságában papírzacskóból fogyasztott alkoholt Katalin hercegné anyukája, aki hiába próbálta diszkréten csinálni, a fotósok tetten érték. Dr. Life--Hivatalos: Márciusban érkezik a királyi bébihttp://www.life.hu/csalad/20150909-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeket-varja.htmlA svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják.Család--Gyermekéletet mentett Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151002-vilmos-herceg-megmentette-egy-fiatal-lany-eletet.htmlA herceg is részt vett annak a fiatal lánynak a mentésében, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Linslade-ben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.