Visszakaphatja-e édesanyja a Miskolcon magára hagyott gyermekét, Gerzsont?

Forrás: Origo -
szakember édesanya kisfiú nevelőszülő megtalálás nyilatkozat gyermekvédelem Miskolc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába került elő néhány nappal ezelőtt a 2 és fél éves Gerzson édesanyja, a fiút a gyermekvédelmi szolgálat nevelőszülők gondjaira bízta. Kérdéses, hogy visszakaphatja-e az anya a gyermeket.

Mint a Life.hu is megírta, nemrég kiengedték a kórházból Gerzsont, akire egy járókelő talált rá Miskolcon, amint egyedül ült egy padon. A 2 és fél éves kisfiú édesanyját nemrég megtalálták, az asszony pedig később nyilatkozott is, Gerzson azonban átmenetileg nevelőszülőkhöz került. A TV2 Mokka című műsorában egy szakértő beszélt arról, visszakaphatja-e gyermekét Gerzson édesanyja:

Rejtélyes lezuhant gépre és emberi maradványokra bukkant egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151014-rejtelyes-lezuhant-gepre-es-emberi-maradvanyokra-bukkant-egy-kisfiu.htmlEgy 13 éves fiú talált rá egy repülőgép roncsaira Sugbay szigetén. Úgy sejtették, az eltűnt maláj gép darabjai azok, de a hatóságok kételkedtek. A fiú elképesztő részleteket mondott a sajtónak. News--"Segítség, rettegésben tart a saját gyerekem" - Szülőverő kamaszokhttp://www.life.hu/csalad/20151026-agressziv-gyerekek-akik-bantalmazzak-a-szuleiket.html"Kiabál, becsapja az ajtót, verekszik az iskolában, és nem egyszer rám is kezet emelt már" - egy 16 éves kamasz fiú anyukájának elkeseredett szavai ezek, aki évek óta szendved agresszív gyermekétől. De vajon milyen okból és mikor vetemedik egy gyerek a szülő elleni erőszakra? A Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal jártuk körbe a témát. Család--3 éves kisfiú vette át a kormányt részeg édesanyjátólhttp://www.life.hu/csalad/20151023-3-eves-kisfiu-vette-at-a-kormanyt-reszeg-edesanyjatol-amerikaban.htmlIsmét egy hihetetlen történet egy 3 éves kifiúról, aki az autópályán vezetett. Család--Gyerekek, akikről saját szüleik mondtak le - Élet egy gyermekotthon falai közötthttp://www.life.hu/csalad/20151022-elet-egy-gyermekotthonban-a-cseppko-gyermekotthon.htmlVan olyan gyerek, akit nem akartak, nem vártak a szülei. Van olyan gyerek, aki a saját családjától nem tanulja meg, mi az igazi szeretet. Van olyan gyerek, akit a tulajdon édesanyja vagy édesapja bántalmaz. Van, amikor az otthont nem a családi fészek jelenti, hanem egy féltő, gondoskodó, biztonságot és állandóságot nyújtó közösség. Család--Horror! Véletlenül összeragasztotta a nővér egy 6 éves kisfiú szeméthttp://www.life.hu/drlife/20151016-egy-6-eves-kisfiu-clayton-cross-szemet-veletlenul-osszeragasztotta-egy-nover.htmlClayton Cross fejsérülése miatt érkezett az angliai Blayton kórházba, ahonnan az ápoló figyelmetlensége miatt részleges vaksággal távozott. Dr. Life--Robert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.