Mi a világ legszebb nőjének, az 51 éves Elle Macphersonnak a titka? Állandóan ellenőrzi a vizeletét!

Forrás: Instagram/ Elle Macpherson -
Elle MacPherson vizelet titok lúgosítás ph érték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Macpherson, vagyis  „A test”, ahogy sokan nevezik, elárulta meglepő titkát.

Sokan értetlenül állnak a dolog előtt, hogy az egykori modell már 51 éves, holott 30-nál nem néz ki idősebbnek. A tökéletes testű Elle, most megosztotta szépségének titkát. „Kétségtelenül a legfurcsább dolog a táskámban: egy vizelet tesztelő készlet. Folyamatosan ellenőrzöm ugyanis a szervezetem pH értékét. Úgy gondolom, a legtöbb betegség a savas pH miatt alakul ki, a lúgos szervezet viszont segít védekezni a betegségek ellen” – nyilatkozta.

Forrás: Instagram/ Elle Macpherson

A lúgosságot megfelelő étrenddel és sporttal lehet elérni, illetve szinten tartani. „Naponta 45 percet edzek, heti hatszor. Emellett még futok, túrázok, úszok, vízisíelek, vagy ami éppen jön. Ami az étkezést illeti a vörös húsokat, a búzát és a tejtermékeket teljesen kerülöm” – mondta. a modell, aki tavaly bevezette a WelleCo Szuper Elixír termékeit, amelyek lúgosító étrend-kiegészítők.

Forrás: Instagram/ Elle Macpherson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.