DIY blogger ajánlott arcpakolást: többeknek leégett a bőre

fashion week fahéj csokoládé DIY arcpakolás blogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marie Lopez francia diy blogger, 2 millió követővel. Ezután a lépés után azonban biztosan megcsappan majd a követő tábora.

A fiatal lány ugyanis olyan csokoládés-fahéjas arcpakolást ajánlott követőinek videójában, ami után többen súlyos bőrkiütésekkel lettek gazdagabbak, míg mások arról számoltak be, hogy egyenesen leégett a bőrük. "Az arcom ég és száraz, olyan, mint a szalma." - írta az egyikük. Az öntudatos blogger pedig ahelyett, hogy elnézést kért volna, csúnyán megszidta rajongóit mondjván, először minden arcpakolást ki kell próbálni, mert soha nem lehet tudni, hogy kinél milyen összetevő okoz irritációt.

Egy bőrgyógyász szakember szerint vigyázni kell a fahéjjal: mivel ez egy fűszer, ráadásul olyan, ami vérbőséget okoz, nagyon óvatosan kell vele bánni, az arcon való használata pedig kifejezetten ellenjavalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.