Szörnyű atrocitás érte a buszon a kisfiút vörös haja miatt

Forrás: Thinkstock -
édesanya bántás kisfiú vörös haj megjegyzés másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Russell Lauren nagyon felháborodott, amikor kisfiát azért bántották a buszon, mert vörös hajával kitűnt a többiek közül.

Az édesanya Facebook oldalán harcol azok ellen, akik bántják gyermekét. Posztjában elárulja, azért osztotta meg mindenkivel a súlyos incidenst, ami érte őket, mert szeretné felhívni az emberek figyelmét a másság elfogadására.

Forrás: Facebook/Russell Lauren

"Nem ez volt az első alkalom, és nem is az utolsó. Noah-t a fiataloktól az idősekig szinte minden korosztály csúfolja, mert vörös a haja" – írta a felháborodott sorokat közösségi oldalán az édesanya, majd még durvább megjegyzést is említett.

„Az egyik fiú odahajolt a barátjához, majd azt mondta neki, ha úgy alakulna és vörös hajú gyermeke születne, gyűlölné őt. Sőt! Valószínűleg meg is ölné" – írta az elképesztő sorokat Lauren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.