Vasárnap együtt lép a Sztárban Sztár színpadára  a terhessége végén járó Pásztor Anna és a fiatal kismama, Csobot Adél. A két énekesnő között természetesen szóba került a babavárás is. 

Anna abszolút arra bíztatta fiatal kolléganőjét, hogy a terhességet sem betegségként kell kezelni, érdemes addig aktívnak maradni, ameddig csak Adél bírja. ,,Adél egy hihetetlen csoda, egy nagyon fain kis strapabíró lány, aki még ha rosszul is van, nem mutatja, és csinálja a dolgát...Szerintem a társadalom legnagyobb hazugsága a kismamák felé, hogy arra ösztönzi őket, a terhesség alatt tegyék fel a lábukat, pihenjenek, elhagyhatják magukat. Mert ez az, amit nem szabad. Ezt el is mondtam Adélnak, próbáltam felkészíteni arra, mire számíthat, mert ez az egész helyzet nagyon ijesztő tud ám lenni egy első gyermekét váró nőnek, főleg, ha ennyire fiatal" - idézi a hamarosan kétgyermekes édesanyát a Blikk.

Forrás: TV2

 Az Anna and the Barbies énekesnője hozzátette azt is, nyilván vannak olyan dolgok, amiket terhesen nem szabad csinálni, de a szülés utáni időszakra is érdemes lelkileg felkészülni.