Így maradnak formában a modellvilág kismamái

Anne V. Lily Cole Coco Rocha Anne Vyalitsnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pilatestől az állva evezésig: így őrzik meg alakjukat a kifutók világának leggyönyörűbb kismamái.

Nincs még egy nyomósabb oka az ember lányának arra, hogy lógjon az edzőteremből, vagy megengedjen magának még egy szelet csokit, mint az, hogy éppen babát vár. Álljanak hát példaként mindenki előtt azok modellmamik, akik terhességük alatt és után sem hanyagolják el az eddig folytatott egészséges életmódjukat - akár babát várunk mi, földi halandók, akár nem.

Maggie Rizer, aki februárban adott életet harmadik gyermekének, a pilatesre esküszik:

Forrás: Instagram/Maggie Rizer

Coco Rocha jelenleg első kisbabáját várja, ám az edzést továbbra sem hanyagolja:

Forrás: Instagram/Coco Rocha

Cris Urena sem kerüli el a tornatermet várandósan:

Forrás: Instagram/Cris Urena

A csodás Anne V, akinek nemrég született meg első gyermeke, megoldja az edzőterem látogatását és a bébiszitterkedést is:

Forrás: Instagram/Anne V
Kismama pocak nélkül - Pirner Alma megmutatja, hogyan kell csinálni http://www.life.hu/ez-zsir/20150601-pirner-alma-rudtancbajnok-gyermeket-var-de-meg-most-is-bombaformaban-van-alig-gombolyodik-a-pocakja.htmlA rúdtáncvilágbajnok legújabb szelfije alapján mi meg nem mondanánk, hogy Alma gyermeket vár.Ez Zsír!--Elképesztő! Így fogyott le 3 év alatt testsúlyának felére a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-egy-20-eves-lany-harom-ev-alatt-testsulya-felere-fogyott-le-ime-a-titka.htmlA magát AvocadoToesnak becéző lány egy közösségi oldalon osztotta meg a nagyérdeművel látványos fogyását képekben.Ez Zsír!Origo40 kilogrammos súlyzókkal edz a közel 4 hónapos terhes kismamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151020-revie-schulz-edzo-40-kilogrammos-sulyzokkal-edz-a-terhessegenek-16-heteben.htmlA terhességének 16. hetében járó Revie Schulz várandóssága alatt sem hanyagolja szeretett sportágát, a crossfitet. Ez Zsír!Origo15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-carrie-fisher-szinesznonek-15-kilotol-kellett-megszabadulnia-a-star-wars-miatt.htmlHamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette. Ez Zsír!OrigoRebel Wilson heti ötször jár edzeni, de fagyival jutalmazza magát értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-rebel-wilson-heti-otszor-jar-edzeni-de-fagyival-jutalmazza-magat-erte.htmlNemrég dobta piacra saját ruhamárkáját Rebel Wilson. Elárulta, kifejezetten szereti, ha teltkarcsú lányként hivatkoznak rá. Ez Zsír!--"Pole arttal el tudom mondani, mi zajlik a lelkemben" - Különleges rúdtáncversenyen jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-pole-artistic-rudtanc-rudfitness-verseny.htmlNagy nap volt idén november 29-e a rúdfitnesz szerelmeseinek életében. Technikai tudás, művészi önkifejezés és akrobatikai elemek kombinációjával csaptak össze profik és amatőrök a Pole Artistic versenyen. De mi is ez a sport tulajdonképpen? Ez Zsír!Fotó: M.Schmidt János – Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.