Egy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!

Forrás: Thinkstock -
szemsmink szemfestés szépségápolás szemceruza smink szépség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért!

Sokan nem is sejtik, hogy mennyi mindenre is jó a fehér színű szemceruza. Pedig igazi jolly joker fáradtság ellen, a frissebb kinézethez elengedhetetlen kellék. Sőt, ha nagyobb szemeket szeretnél, és érzékibb, teltebb ajkakat, akkor is érdemes egyet beszerezned!

Forrás: Thinkstock

Így használd, ha fáradtak a szemeid

Az alapozás után tegyél a szemzugba és a mozgó szemhéjadra egy kevés fehéret, ezután egy ecset segítségével satírozd el, dolgozd össze picit az alapozóval. Pillanatok alatt frissebb lesz a tekinteted!

Nagyobb szemeket szeretnél?

Nincs más dolgod, mint hogy a már elkészített, tetszőleges sminkedhez használod a fehér szemceruzát, a smink adu ászát. Élénkítsd a vízvonaladat alul-felül a fehér színű szemceruzával, és már kész is a látványos tekintet. Ezt már csak fokozni tudod, ha alul és felül is kifested a szempilláidat.

Frissebb tekintet, nyitottabb szem eléréséhez

az alapozás után tegyél a szemöldökcsontra a szemöldököd közepétől kifelé egy kevés fehéret, majd finoman dolgozd össze az ujjad segítségével. Igen látványos, nyitott tekintetet érsz el vele!

1. The Body Shop 3290 forint 2. Lancome 26 dollár 3. Essence 749 forint 4. Mac 5500 forint 5. Avon 399 forint 6. Pupa 2250 forint 7. Estée Lauder 23 dollár

Érzékibb és teltebb ajkakat szeretnél?

Kontúrozd körbe ajkaidat a fehér színű szemceruzával, majd egy ecset segítségével finoman tompítsd a széleket. Ezt követően jöhet a kedvenc ajakápolód vagy egy ultrafényes szájfény, de akár ajakrúzs is. Csak arra ügyelj, hogy hagyd meg a kontúrt, így lesz tökéletesen telt az ajkad pillanatok alatt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.