különleges fotósorozat terhesség extrém Leonardo Da Vinci Anna & the Barbies Pásztor Anna indián kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan életet ad második gyermekének az Anna and the Barbies zenekar vagány énekesnője. A kilencedik hónapban járó kismama különleges fotósorozaton mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Anna már első terhessége alatt is extrém fotósorozaton pózolt: ősindián asszonynak öltözve, íjjal a kezében állt modellt. Az énekesnőnek hamarosan második gyermeke is világra jön és most is megörökítette a babavárás utolsó időszakát. Ezúttal Anna kismamafotói Leonardo da Vincit idézik. Az őserőhöz, az ősanyához visszavezető alkotásokról így mesélt az énekesnő: "Valami ősi erőhöz próbálok visszanyúlni és azt magamra öltöm, ezáltal esetleg másoknak is segítek. Ez megkönnyíti ezt a sterilizált XXI. századi létet elfelejteni, ami a szüléshez nagyon kell."

A fővárosból vidékre - Új élet a fenntarthatóság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20160114-biro-szabolcs-es-csaladja-a-fovarosbol-videkre-koltozott-termeszetkozeli-eletet-el.htmlTermészetközeli életmód, csendes, nyugodt, szinte idilli környezetben. Zsuzsa és Szabolcs, hátrahagyva csapot-papot, a főváros nyüzsgő rengetegét egy saját kezükkel átalakított, vidéki parasztházra cserélték. Megújult életüket a fenntarthatóság jegyében alakították ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMéregdrága ajándékot kap György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160115-gyorgy-herceg-egy-mini-aston-martint-kap-apukajatol.htmlAzért nem lehet olyan rossz, a királyi család tagjának lenni. György herceg ugyanis már most saját autót kap, amiért még mi is irigykedünk. Család--Hosszú Katinka édesapja: "Féltem a lányomat!"http://www.life.hu/csalad/20160115-hosszu-istvan-felti-a-lanyat-hosszu-katinkat-a-botrany-miatt.htmlA Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. Család--Közfelháborodást váltott ki a fotó, amelyen kistestvére „szoptatja” a babáthttp://www.life.hu/csalad/20160114-kozfelhaborodast-valtott-ki-a-foto-amelyen-kistestvere-szoptatja-a-babat.htmlMeglehetősen erős reakciót váltott ki a szülőkből a Facebookon elterjedt kép, amelyen egy kisfiú szoptatja pici tesóját. Család--Betámadták Schobert Norbi kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160114-schobert-norbi-fitneszguru-kisfiat-sulya-miatt-bantjak-am-a-sztar-megvedte-gyermeket.htmlA fitneszguru és Rubint Réka idősebbik fiát, Norbikát, súlya miatt cikizik - Norbi reagált a vádakra. Család--Húzzál bele, anyukám, mert 30 évesen adóznod kell!http://www.life.hu/csalad/20160112-csaladalapitas-es-szingliseg-egy-egyedulallo-no-levele.htmlCsaládalapítás mint hétvégi nagybevásárlás: bemész a boltba, leemelsz a polcról egy férjet, kettő-három gyereket, kifizeted őket, és mész is haza. Ilyen egyszerű a történet. Hiszen a párválasztás csupán döntés, hajlandóság kérdése. És azok, akik olyan nyomorultak, hogy hiába pipiskednek, mégsem érik el azt a bizonyos tökéletes férfit a bolt legfelső polcán, azok bizony bűnhődjenek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.