Elképesztő luxus és pazar kilátás - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!

Anne Hathaway ház Csillagok között otthon A neveletlen hercegnő naplója New York A nyomorultak A kezdő lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken.

2,55 millió dollár, vagyis közel 71 milliárd forintnak megfelelő összegért vett új lakást az első gyermekét váró Anne Hathaway.

Forrás: Douglas Elliman Real Estate

Az Oscar-díjas színésznő 111 négyzetméteres otthonát a 6sqft.com információi szerint 1904-ben építették, és mindössze két hálószobája van.

Forrás: Douglas Elliman Real Estate

Az elképesztő dizájn és a hatalmas balkonról elé terülő kilátás azonban mindenért kárpótolhatja Hathawayt és férjét, Adam Shulmant.

Ezek lesznek 2016 legkülönlegesebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20160129-2016-innovativ-modern-epuletei.htmlA technika fejlődésének, a modern élet térhódításának hatására a városok arculata folyamatosan változik. A hagyományos ingatlanok mellett egyre extravagánsabb, egyre különlegesebb formájú, felépítésű épületek jelennek meg, és nem lesz ez másképp ebben az évben se. Íme öt szokatlan épület, amelyet - ha minden jól megy - 2016-ban adnak majd át. OtthonOrigoA hónap színe: a dögös eperpiroshttp://www.life.hu/otthon/20160208-februar-honap-szine-a-dogos-eperpiros.htmlVíbráló, energikus és merész, sőt mi több a szerelem színe is - ezen tulajdonságok hallatán ugye neked is rögtön a piros szín ugrik be? A piros megannyi árnyalatai közül február hónapban az érzéki eperszínt vesszük górcső alá. OtthonThinkstockAz 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.htmlSzocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt. Otthon--Eladják Margaret Thatcher egykori házát - Nézz be a Vaslady otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160208-margaret-thatcher-vaslady-egykori-brit-miniszterelnok-regi-otthonat-eladjak.html30 millió angol fontért, vagyis nagyjából 12 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdették meg az egykori brit miniszterelnök londoni házát. Otthon--5+1 otthoni dolog, ami titokban késleltet http://www.life.hu/otthon/20160203-ebresztoora-e-mail-ek-es-mit-vegyek-fel-par-dolog-ami-keslelteti-a-reggeli-elindulasunkat.htmlMinden reggel megfogadod, hogy aznap biztosan nem fogsz elkésni. Nem vonja el a figyelmed a kávéfőző, a mosatlan, sem a telefonod vagy a tévé. De valamiért mindig elkésel. Otthon--Pazar kilátás és elképesztő luxus: nézz be Cristiano Ronaldo leendő otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160205-cristiano-ronaldo-futballsztar-18-millio-dollaros-new-york-i-lakast-keszul-megvenni.htmlMásodik New York-i lakását készül megvásárolni a Real Madrid focistája. Kukkants be a futballsztár 3700 négyzetméteres lakásba! OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.