Iggy Azalea kiakadt photoshopolt képe miatt

Forrás: Twitter/Iggy Azalea -
Photoshop dögös test Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rengeteg bókot kapott a dögös fotójára, ami nem is csoda, hiszen igazán vadítóra sikerült. Ám Iggy rámutatott egy kis szépséghibára. Ez a kép, nem egészen az ő testét ábrázolja.

Az énekesnő teljesen meg van elégedve az alakjával, ezért ő maga hívta fel a rajongói figyelmét arra, hogy a fotózáson készült képek nem egészen a valóságot mutatják.

Forrás: Twitter/Iggy Azalea

A felvételen Iggy csupán egy átlátszó, testhez simuló ruhát visel, a melleit viszont már csak ő takarja. Az elképesztően vadító fotó azonban nem teljesen igazi. Iggy közzé is tette az előtte-utána képet, és leírta, neki sokkal jobban tetszik az eredeti változat. Egymás mellett már jól látható, mennyivel vékonyabbá varázsolták combját, és csípőjét is, valamint az arcán is módosítottak. Az énekesnő szerint ezekre a változtatásokra semmi szükség, hiszen ő úgy szereti a testét, ahogy van!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.