Négyéves kislány az internet kedvenc hegymászója

hegymászó baba kisbaba Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyéves Hadlie Brechler több sziklát mászott meg, mint a legtöbbünk, ezért nem is csoda, hogy a sziklákon vigyorgó kislány fotói körbejárták a netet.

Nem mindennap találkozhatunk olyan történettel, hogy egy négyéves kislány hobbija a hegymászás, pedig Hadlie Brechler esetében ez tökéletesen igaz. A kicsinek természetesen a szülei is segítenek, akik rendszeresen posztolják is a közös fotóikat az Instagramra,

közel 110 ezer követőjük örömére.

Hadlie és az apukája Forrás: Instagram / Jared Marvel

Hadlie csupán egyéves volt, amikor szülei úgy döntöttek, hogy elviszik egy túrára. Akkor még csak vitték, mára már ő is Pókemberként mászkál a sziklákon. Szülei azt mondják, hogy egyáltalán nem veszélyeztetik gyermekük biztonságát,

hiszen folyamatosan mellette vannak és rászólnak, ha szükséges.

Hadlie az anyukájával Forrás: Instagram / Jared Marvel

A szülők egyébként a The Born Wild nevezetű projektbe is belevágtak, ezzel is felhívva a figyelmet a gyerekek és a természet közti kapocs megteremtésére és megerősítésére.

Forrás: Instagram / Jared Marvel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.