Vannak, akik a saját luxusszigetükön bújnak el az árgus szemek elől; vannak, akik saját luxusszállodát üzemeltetnek, és annak egy félreeső szobájában húzzák meg magukat, ha pihenni vágynak; és vannak olyan hírességek, akik sok más földi halandóhoz hasonlóan az AirBnB segítségével keresnek szállást a nyaralásukhoz. 

Ha minden vágyad, hogy egyszer életedben belefeküdj abba az ágyba, amiben Beyoncé is álomra hajtotta már a fejét, akkor nosza! Itt a lehetőség! 

Beyoncé

BeyoncéForrás: AFP

Amikor Beyoncé éppen nem a Super Bowl félidejében kápráztatta el a közönséget, férjével, Jay Z-vel és kislányukkal, Blue Ivyval egy Kaliforniában található, Los Altos-i luxusapartmanban húzta meg magát. Az ingatlan öt hálószobával, öt fürdőszobával, egy hatalmas úszómedencével, egy borospincével és a San Francisco-öbölre nyíló csodálatos kilátással is büszkélkedhet. A pletykák szerint Justin Bieber is ugyanebben az AirBnB-apartmanban szállt meg, mielőtt útnak indult Purpose World Tour koncertsorozatára. 

Beyoncé a Los Altos-i luxusapartmanban pihenForrás: Instagram/Beyoncé
Forrás: Instagram/Beyoncé

Rihanna

RihannaForrás: AFP

Egy házi vízesés, magánstrand az öbölben, szauna, kerti tó és egy komplett japán fürdő – mindez abban a hawaii ingatlanban, ahova Rihanna vonult el kicsit kipihenni a sztársággal járó fáradalmakat. 

Hawaii paradicsomForrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate
Forrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate
Forrás: airbnb.hu/The Paul Mitchell Estate

Mariah Carey

Mariah CareyForrás: AFP

Az énekesnő egy hónapot töltött családjával ebben a négyszobás malibui luxusotthonban tavaly nyáron, és nem kevesebb mint 10 000 dollárt fizettek érte éjszakánként. 2,8 millió forint egy éjszakáért? Nem semmi. Bár az ingatlan értékén biztosan az is sokat dobott, hogy a gyönyörű Charlize Theron lakik a szomszédban. 

Malibui luxusForrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu
Forrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu
Forrás: airbnb.hu/Carbon Beach, Malibu

Emma Stone

Emma StoneForrás: AFP

A színésznő a hawaii Oahu városában bérelt luxusotthont nyaralása alatt. Az ingatlan nemcsak káprázatos, hanem nagyon okos is: a konyhától kezdve a hálóig minden kütyü digitálisan irányítható egy iPad segítségével. Stone-nak így a kisujját sem kellett mozdítania, minden erejével a pihenésre koncentrálhatott. 

iPad irányítású hawaii luxusForrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa
Forrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa
Forrás: airbnb.hu/Diamond Head Villa

Gwyneth Paltrow

Gwyneth PaltrowForrás: AFP

Amikor a színésznő a mexikói Punta Mitát látogatta meg családjával, ők is AirBnB-szállás mellett döntöttek. A káprázatos luxusvillában a hat hálószoba mellett egy jógaterem is helyet kapott, a kerthez pedig két hatalmas medence is tartozik. Szívesen lettünk volna Paltrow-ék helyében.

Punta Mita-i harmóniaForrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront
Forrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront
Forrás: airbnb.hu/6 bd, walk to St. Regis, beachfront