Abonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához.

Abonyi Orsi
Hiszek abban, hogy apró, fokozatos, de tudatosan véghez vitt változtatásokkal nagyon sokat tehetünk magunkért, egészségi állapotunkért, vagy éppen ideális testsúlyunk eléréséért. Táplálkozásunk egyik fő örömforrása az életünknek, ami megfelelően összeállítva – a rendszeres mozgás mellett – egészségünk kulcsa is! A következő hetekben azon leszek, hogy minden olyan témára felhívjam a figyelmeteket, ami bár apróságnak tűnhet, mégis sokszor ezeknek az apróságoknak a betartása jelentheti a siker kulcsát.

Sokatoknak jelent problémát életmódváltás vagy diéta esetén a változatos táplálkozás, pedig ez egy kulcsfontosságú kérdés akkor, amikor hosszú távon gondolkozunk. Gondolj csak bele: egy unalmas, pár ételt váltogató diétát meddig van kedved csinálni? Nem sokáig, az biztos, pedig egy kis odafigyeléssel és fantáziával végtelen számú étel hozható össze. Példaként összeállítottam nektek egy 5 napos vázlatot, hogy lássátok, milyen sokféle alapanyagból, mennyire változatosan tud eltelni a napunk a táplálkozás szempontjából.

Forrás: Abonyi Orsi
Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini body Katus Attilával!