A szteroidok rabja: tizenéves kora óta mérgezi magát a testépítő

Forrás: Instagram/Rich Piana -
szteroid testépítő bodybuilding testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportolók és bodybuilderek könyörögnek neki, hogy hagyjon fel a szteroidok használatával, ám Rich Piana hajthatatlan. Ő boldog és elégedett azzal az úttal, amit választott.

Testépítő családban nőtt fel Rich Piana, aki először 11 évesen ment edzőterembe, és nézte, hogyan készül édesanyja a versenyekre. 15 éves volt, amikor ő is elindult, nem sok sikerrel. Számos kudarc után nyúlt a szteroidokhoz, amiket azóta is használ.

Forrás: Instagram/Rich Piana

A most 45 éves testépítő elképesztő méretekkel rendelkezik, de a szakavatott szemeknek egyből feltűnik, hogy nem természetes úton érte el ezt az izomzatot. Közösségi oldalakon a követői előtt is felvállalja a szer használatát, sőt, egy videóban úgy nyilatkozott, hogy aki profi testépítő akar lenni, az előbb-utóbb úgyis szteroidokat fog szedni.

Forrás: Instagram/Rich Piana

Megtettem ezt a lépést, és tudod mit? Örülök, hogy ezt az utat választottam. Elégedett vagyok azzal, ahogy az életem zajlik, és nem csinálnék semmit sem másként. Ha profi testépítő akarsz lenni, akkor valószínűleg te is szedni fogod őket. Nem lesz más választásod” - mondta feltöltött videóiban Piana, aki csak annyit bán, hogy 18 éves korában kezdte a szereket - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.