Még nem állsz készen a bikiniszezonra? Nem szívesen vennél fel sortot a nagy hőségben? Adunk pár tippet, amelyekkel neked is dögös combjaid lehetnek, akár pár hét alatt! 

Kardió 

Sose feledkezz meg a kardióedzésről! Ha például futásra adod a fejed, akkor érdemes elvégezni néhány guggolást vagy kitörést előtte. Keményített edzésként vigyél magaddal egy kisebb súlyt is, és azokkal végezd el a gyakorlatokat. Hidd el, hamar meg lesz az eredménye! 

Reggel néhány finom falat 

Reggeli nélkül nem indulhat jól egy nap. Így a szervezeted nem jut elég tápanyaghoz, pluszban pedig az anyagcsere-mutatód is a nullán lesz majd. A menüben mindig szerepeljen fehérjében és rostokban gazdag étel. 

Lépcsőzz 

Jason Steffener, a Concordia kutatója szerint az agyi öregedés 0,95 évvel csökken minden egyes befejezett oktatási évvel, valamint 0,58 évvel, ha minden egyes napon legalább két emeletet lépcsőzöl. Mindent összevetve nemcsak a combod és a vádlid lesz izmos, hanem az agytekervényeid is felfrissülnek majd. 

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!