A napokban holtan találták azt a másfél éves Gyöngyösön élő kislányt, aki az utolsó napjaiban mindössze 3-3,5 kiló volt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. 

A jelentések szerint a kislány novemberben járt utoljára a háziorvosnál, akkor 7 kiló volt a testsúlya. Külsérelmi nyomokat nem találtak a testén, halálának pontos okát a boncolási eredmények után tudják megállapítani. A Bors megszólaltatta a kislány édesapját, K. Gusztávot:

Kérem, értsék meg, hogy még nem tudok beszélni. Nagyon nagy fájdalom ez most nekünk - mindössze ennyit sikerült kicsikarnia a lapnak a férfiból. 

IllusztrációForrás: Dreamstime

A Gyöngyösön élő házaspárnak két gyermekük volt, a nagyobbik lány felügyeletét múlt héten vonta meg tőlük a gyámügy. A család ismerősei szerint a 4 és fél éves gyerek 2013-ban lefogyott, akkor eljárást indítottak az ügyben. Ma már egészséges a testsúlya. 

Blikk szerint a rendőrség munkatársait borzasztó látvány fogadta, amikor kiértek a helyszínre: a kislány szinte csontvázzá aszalódott, a halottkémi vizsgálat szerint ekkor már több órája halott volt, a szülők arcán azonban egy könnycseppet sem láttak.