Cindy Crawford megmutatta dollármilliókat érő testét

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
szupermodell millió Cindy Crawford test bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legkeresettebb szupermodellje Instagram-oldalán nosztalgiázott egy kicsit.

A jelek szerint Cindy Crawfordot is utolérte a nyári hangulat: az immár 50 éves szupermodell képmegosztó oldalán emlékezett vissza arra a tengerparti fotózásra, amelyen egy szál pöttyös bikiniben engedte magát felemeltetni egy izmos úriemberrel Patrick Demarchelier fényképész kamerája előtt.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Cindy Crawfordnak a mai napig nincs oka a panaszra: a topmodellből lett üzletasszony ma is elképesztően jól néz ki - nézd csak meg itt!

Szülés után kockahas? Így szerezte vissza alakját az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160530-ingrida-radevic-edesanya-kockahasa-10-honappal-a-szulese-utan.htmlA Londonban élő Ingrida Radevic bebizonyította, hogy nincs lehetetlen: a kisgyerekes anyuka Instagram-oldalán mutatta meg elképesztően izmos testét. Ez Zsír!OrigoKiderült: betegsége miatt fogyott 8 kilót Kasza Tibihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160603-kasza-tibi-enekes-musorvezeto-glutenerzekenysege-miatt-fogyott-8-kilot.htmlA Nagy Duett zsűritagjánál másfél évvel ezelőtt állapították meg a gluténérzékenységet. Életmódváltásának hála, amelyben párja, Andi is támogatja, sokkal egészségesebbnek érzi magát az énekes. Ez Zsír!OrigoAputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kennyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-darren-kenny-8-het-alatt-heti-harom-edzessel-gyurta-magat-izmosra.htmlA szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. Ez Zsír!OrigoBetegesen soványra fogyott Johnny Depp 16 éves lánya http://www.life.hu/ez-zsir/20160517-lily-rose-depp-johnny-depp-16-eves-lanya-betegesen-sovanyra-fogyott.htmlA hírek szerint édesapja is aggódik legidősebb gyermekéért, a modellkarrierbe fogó Lily Rose Deppért. Ez Zsír!--Szexi rendőrnőért őrül meg most az Instagram népe - Elképesztő képek!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-adrienne-koleszar-szexi-rendornoert-orul-meg-az-instagram.htmlAdrienne Koleszár fiatal, gyönyörű, és előszeretettel oszt meg magáról dögös képeket - miközben rendőrként teljesít szolgálatot Németországban. Ez Zsír!OrigoDiéta másképp: így étkeznek a Baywatch-film sztárjaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-priyanka-chopra-szineszno-elarulta-hogyan-dietaznak-a-baywatch-film-sztarjai.htmlA feszes úszódressz megköveteli a szigorú étrendet, Priyanka Chopra színésznő azonban elárulta: a hamarosan bemutatásra kerülő film szereplőinek nem mindegyike él csak salátákon. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.