Fésűs Nelly: "Tudni kell elengedni a másikat"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Vajtó Lajos Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly boldog családanya, azt mondja, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy úgy él, ahogyan mindig is szeretett volna. Arról is beszélt, miként vélekedik a párkapcsolatokról. 

"Tudni kell elengedni a másikat. Egy férfit soha nem szabad megkötni. Igazából a nőket sem. Mind a két félnek jár egy nap a héten, ami az övé. Menjen pasis vagy csajos napra, vagy csinálja azt, amihez kedve van. A lényeg, hogy a másik ebbe ne szóljon bele, inkább segítsük egymást, főleg, ha már gyerek is van a kapcsolatban. Aztán mi hívogatni sem szoktuk a másikat napjában ki tudja hányszor. Még az is előfordul, hogy egyszer sem hívjuk. Reggel elmegyünk itthonról, és csak azért, hogy épp mit csinál a másik, nem telefonálunk. Mindenki intézze a saját dolgát, ha fontos közlendőnk van, akkor úgyis jelezzük" – mondta el a Borsnak a színésznő.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.