20 kilót fogyott az X-Faktor énekese, Benji

Benji X-Faktor Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gátlások gyötörték súlya miatt az X-Faktor felfedezettjét, Benjit. A fiút pedig már egykori mentora is figyelmeztette fogynia kellene, de ezt ő akkor még nem vette komolyan. Később életmódot váltott, s most 20 kilóval kevesebb.  

"Persze tudtam, hogy igaza van Alföldinek abban, hogy lassan tennem kellene valamit a súlyommal, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam a diétára. Magamba fordultam annak ellenére, hogy zenei karrierem egyre inkább alakult. Menedzserem is unszolt, ezért komoly döntésre szántam el magam" - mondta el Benji.

"Beláttam, hogy már a színpadi munkámnak is árt a külsőm. Így a Dal 2016 után kezdtem el a fogyókúrát, és azóta csaknem 20 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Sokkal felszabadultabb lettem, jól érzem magam a bőrömben" – vallotta a Vasárnapi Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.